iOS için Google Play Music Yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS için Google Play Music Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS platformuna gelen Google Play Music uygulaması, Spotify ve Deezer gibi müzik servislerine alternatif olabilecek kalitede olmakla beraber ücretsiz olarak iPhone ve iPad' lere indirilebiliyor. 

Google Play Music uygulaması üzerinden 20 bine kadar müzik transferi yapabiliyorsunuz. Bunun yanında bu şarkıları tüm cihazlarınızdan ya da play.google.com/music web adresi üzerinden istediğiniz her yerde dinleyebiliyorsunuz. Bu sayede de arşivinizde bulunan şarkılara tüm cihazlarınızdan sorunsuz bir şekilde erişebileceğiniz gibi çevrimdışı müzik dinlemek içinde favori listenize şarkıları ekleyebiliyorsunuz.

Ayrıca kullanıcılarına reklamsız bir müzik dinleme keyfini yaşatan Google Play Music uygulamasını aylık 9.99 Dolar ücret karşılığında All Access sürümüne yükselterek daha fazla özellikten de yararlanabilirsiniz. Bu sürüm sayesinde kendinize özel müzik listeleri oluşturabilir, şarkı ve sanatçı önerileri alabileceğiniz gibi son çıkan albümleri ilk siz dinleyebiliyorsunuz. Müzik servisinin geniş katalogundan uygulamada bulunan arama özelliğini kullanarak bulmak istediğiniz şarkı ya da sanatçılara da hızlı bir şekilde erişim sağlayabiliyorsunuz. 

Online müzik dinlemenizi sağlayan servis ayrıca kullanıcılara beğendikleri şarkıları cihazlarına indirerek kayıt etmeyi ve çevrimdışı dinleme imkanını da sunmaktadır. Google Play Music uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki linklerden cihazınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Android için Google Play Music

iOS için Google Play Music





PAYLAŞ