iOS için Google Helpouts, App Store'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS için Google Helpouts, App Store'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yaklaşık 5 ay önce sitemizden yaptığımız haberle duyurduğumuz ve kullanıcıların profesyonel eğitmenler ve uzmanların canlı sunumlarıyla merak ettikleri konularda canlı yardım alabilmeleri amaçlanan Google Helpouts servisinin iOS uygulaması indirmeye sunuldu.

Tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteğinin yanında 30 farklı dili destekleyen Helpouts iOS uygulaması sayesinde kullanıcılar, alanında uzman ve profesyonel eğitmenler aracılığıyla ihtiyaçları olan hemen her konuda canlı videolar eşliğinde merak ettikleri konular hakkında yardım alabiliyorlar. 

Google Helpouts iPhone

1000'den fazla eğitmenin yer aldığı ve web üzerinden de ulaşılabilen Google Helpouts servisi sayesinde Bahçe, Bilgisayar-Elektronik, Sağlık-Kişisel Gelişim, Beslenme-Diyet, Moda-Güzellik, Sanat-Müzik, Yemek ve Eğitim gibi kategoriler altında yüzlerce yardım videosunu bulabilir ve uygulama üzerinden de bu videolara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aldığınız her yardım videosu için farklı ücret ödemeniz gereken Google Helpouts servisinin Android ve iPhone uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak cihazınıza indirebileceğiniz gibi Helpouts tanıtım videosunu izleyerek de servis hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Helpouts Tanıtım Videosu


PAYLAŞ