iOS için GIF Bulma ve Paylaşım Uygulamaları - Haberler - indir.com

iOS için GIF Bulma ve Paylaşım Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçen gün yaptığımız haberle Twitter'ın da GIF formatındaki görsellere destek verdiğini sizlerle paylaşmıştık. Yeniden gündeme gelen GIF'leri bulmak, oluşturmak ve paylaşmak için kullanabileceğiniz iOS uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Birbirinden komik, ilginç ve son derece eğlenceli GIF'leri bulabileceğiniz, kendi GIF'lerinizi oluşturabileceğiniz ve bunları sosyal ağlar dahil olmak üzere e-posta yoluyla paylaşabileceğiniz iOS için GIF uygulamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Nutmeg (GIF Bulma ve Paylaşım Uygulaması)

Nutmeg

iMessage kullanımda GIF paylaşımı yapabilmenizi sağlayan Nutmeg, farklı kategoriler altında binlerce GIF formatını bir arada bulunduran uygulama olarak kullanıma sunuluyor. Uygulama üzerinden bularak beğendiğiniz GIF'leri sadece çift tıklayarak iMessage'e ekleyebilir ve sohbet ettiğiniz arkadaşlarınıza göndererek, eğlenceli bir mesajlaşmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Sparks (GIF'ler için Sosyal Ağ Uygulaması)

Sparks

GIF paylaşım odaklı sosyal ağ olarak kullanıma sunulan Sparks, kendi GIF ağınızı oluşturabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Uygulama sayesinde en güncel GIF'leri bulabilir, hislerinizi ya da düşüncelerinizi bu GIF'ler ile ifade etmek için Twitter, Facebook, iMessage veya e-posta yoluyla paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ayrıca uygulama seçtiğiniz GIF'lere metin ekleyerek özelleştirmenizi de sağlıyor.

GIFyourself ( GIF Oluşturma ve Paylaşım Uygulaması)

GIFyourself

Diğer GIF uygulamalarından farklı olarak yeni çektiğiniz bir selfie'yi uygulama içerisinden beğendiğiniz herhangi bir GIF'e eklemenizi sağlayan GIFyourself, son derece kolay bir kullanıma sahip. Ayrıca uygulama ile oluşturduğunuz GIF'leri Facebook, Twitter, Pinterest gibi GIF desteğine sahip sosyal ağlarda paylaşabilir ya da e-posta ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.





PAYLAŞ