iOS için Farming Simulator 14 - Haberler - indir.com

iOS için Farming Simulator 14

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Telefon ya da tabletlerinde çiftlik kurmak isteyen oyuncuların çok seveceklerine inandığımız ve daha önce Android sürümünü tanıttığımız Farming Simulator 14 oyununun iOS versiyonu 2.99 USD' lik fiyat etiketi ile App Store'da satışa sunuldu.

Oyuncuların kendilerini çiftçi yerine koyarak kendilerine ait tarlaları en gerçekçi şekilde işleyebilmeleri ve farklı türdeki bitkileri yetiştirmeleri amaçlanan oyunda tarla işlemek için gerekli olan tüm araçları bulabileceğiniz gibi yetiştirdiğiniz bitkilerden tutunda çiftliğiniz bulunan hayvanların bakımına kadar hemen her detayı hassas bir şekilde düşünmeniz, işlerinizi en iyi şekilde planlamanız ve lazım olan tarım araçlarınızı doğru bir şekilde belirlemeniz gerekmektedir.

3 boyutlu gerçekçi grafikleri ile Farming Simulator oyununda tarlanızda mısır, buğday, nohut gibi ürünleri yetiştirerek, hasat zamanları geldiğinde toplamalı ve ürünlerinizi satarak para kazanmalısınız. Kazandığınız bu paralar ile çiftliğinizi daha da geliştirmek için araçlarınızı yenilemeli ve hatta tarlanızı sürmek için oyun için satın alma seçenekleri arasında bulunan Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Kuhn, Amazone ve Krone markalı traktörlerden bile alabilirsiniz. İşlerinizi büyüttükten sonra ektiğiniz ürünlerin kalitesini arttırabilir, arazinizi genişletebilir ve yeni ekip biçme makineleri satın alabilirsiniz. 

Bahçe işlerinden hoşlananlar için iyi bir tercih olacak bu oyunu aşağıdaki bağlantılardan cihazınız için uygun olanına tıklayarak hemen indirebilir ve bu hobinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.





PAYLAŞ