iOS İçin En İyi Müzik Uygulamaları 2019 - Haberler - indir.com

iOS İçin En İyi Müzik Uygulamaları 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın iOS ekosisteminde dahili olarak sunmuş olduğu Apple Music uygulaması bulunuyor. Bu uygulama sayesinde müzik severler müzik dinleyebilirken tek sorunun abonelik ücreti olduğu biliniyor. Ancak bilgisayar üzerinden telefonuna müzik atan kullanıcılar için ise App Store üzerinde birçok müzik uygulamaları bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde iOS için en iyi müzik dinleme uygulamalarını derledik. Google Play Store kadar çok geniş bir çeşide sahip olmasa da, App Store içerisinde de iOS kullanıcıları için birçok müzik dinleme uygulaması bulunuyor. iOS için hem ücretli hem de ücretsiz olarak bulunan en iyi müzik dinleme uygulamaları neler gelin bakalım.

iOS İçin En İyi Müzik Uygulamaları

IOS Için En İyi Uyku UygulamalarıIOS Için En İyi Uyku Uygulamaları

Bravo Music Player

YouTube kaynaklı çalışan bu müzik uygulaması ile YouTube’da yer alana popüler şarkıları ve içerikleri ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. iOS için en iyi müzik uygulamaların birisinden olan Bravo Music Player sayesinde arka planda YouTube müziği oynatmanız mümkün olacaktır. Normal şartlarda YouTube Premium üyelerinin yapabildiği arka planda müzik dinleme işlemini Bravo Music Player ile kolay bir şekilde tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Deezer

İçerisinde sahip olduğu 50 milyondan fazla içeriği ile uygulamada listeler oluşturabilir ve dilediğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz. Müzik çalarınızı tamamen kendiniz oluşturabileceğiniz Deezer uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Tubidy

iOS için en iyi müzik uygulamaları listemizin ücretsiz isimlerinden birisi olan Tubidy ile müzik ve videoları kolay bir şekilde iOS cihazınıza indirebileceksiniz. Basit ve sade bir arayüze sahip olan Tubidy, ile birçok popüler şarkıya kolay ve ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. iOS için bir müzik uygulaması arıyorsanız Tubidy uygulamasını App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Listen

Ücretsiz olan Listen uygulaması ile birçok müziğiniz için liste oluşturabilir ve kolay bir şekilde dinleyebilirsiniz. Kolay bir arayüze sahip olan Listen ile iOS platformunda ücretsiz olarak müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Video Oynatıcılar

Music Cloud Offline

Apple Music ve Spotify gibi müzik uygulamaları ücretli olduğu için ücretsiz iOS müzik dinleme uygulamaları arasında Music Cloud Offline’ı tercih edebilirsiniz. Uygulama kolay bir kullanıma sahip olurken App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iPlay

iOS kullanıcıları tarafından müzik dinlemede tercih edilen uygulamalardan birisi olan iPlay ile YouTube üzerinden dilediğiniz müziği MP3 olarak cihazınıza indirip dinleyebilirsiniz.

Apple Music

iOS için en iyi müzik uygulamaları listemizde daha çok ücretsiz uygulamalara yer vermişken, şimdi ise Apple Music uygulamasını önerebiliriz. 40 milyondan fazla kullanıcısı ile ön planda olan Apple Music içerisinde 50 milyon şarkıya  erişebilirsiniz. Uygulama ücretli abonelik sistemi ile çalışırken, dilerseniz çevrimdışı dinlemek için de listeler oluşturabilirsiniz.

Spotify

Tıpkı Apple Music uygulaması gibi ücretli abonelik sistemine sahip olan bu uygulama oldukça popüler bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. iOS kullanıcılarının tercih ettiği müzik dinleme servislerinden birisi olan Spotify’ın ilk üç aylık ücretsiz abonelik hizmeti bulunurken daha sonraki ayların ücretli olduğunu hatırlatalım.


IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Klavye UygulamalarıIPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Klavye Uygulamaları
IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf UygulamalarıIPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Uygulamaları
Android İçin En İyi Ücretsiz VPN UygulamalarıAndroid İçin En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

PAYLAŞ