iOS İçin En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

iOS İçin En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-13 19:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

iPhone cihazınız için sizlere en iyi iOS fotoğraf düzenleme uygulama listesi hazırladık. Bildiğiniz üzere App Store’da fotoğraf düzenlemeniz için birçok uygulama bulunuyor. Ancak her fotoğraf düzenleme uygulaması aynı kalitede performans sergilemediği için çeşitli farklar barındırıyorlar. Gelin şimdi en iyi filtre ve düzenleme seçeneğine sahip hem ücretsiz hem ücretli iOS fotoğraf düzenleme uygulamalarına göz atalım.

iOS İçin En Başarılı Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Adobe Photoshop Express

Yazılım devi Adobe’a ait olan fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop Express ile listemize başlıyoruz. Bilgisayarlarda yer alan popüler Photoshop programının bir mobil versiyonu diyebiliriz. iOS kullanıcıları için App Store’da  yer alan bu uygulama ile fotoğraf ve video düzenlemelerini iPhone cihazınız üzerinden kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fotoğrafınız üzerinde renk doygunluğu, kontrast ve beyaz ayarı gibi birçok detay ayara izin veren uygulama sahip olduğu profesyonel düzenleme stili ile dikkat çekiyor. Uygulamayı App Store içerisinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Snapseed

Öne çıkan bir başka fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed başarılı düzenleme sistemine sahip durumda. Uygulama içerisinde var olan hazır filtrelerin yanı sıra çeşitli renk düzenlemeler ve detay ayarlar gerçekleştirebiliyorsunuz. Diğer yandan oldukça sade ve modern bir arayüze sahip olan Snapseed uygulaması ile bokeh efekti bile yapabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde çerçeveler, sanatsal hazır efektler ve filtrelerin bulunduğunu belirtelim. Snapseed uygulamasını iOS platformu üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

VSCO

Kuşkusuz her fotoğraf düzenleme kullanıcıları tarafından tercih edilen isimlerden olan VSCO’da popüler isimler arasında yer alıyor. Sadece iOS değil Android kullanıcıları için de beğenilerek kullanılan VSCO uygulamasını sizlere önerebiliriz. Oldukça geniş hazır filtrelere sahip olan VSCO uygulaması ücretsiz olurken uygulama içi satın alımlara sahip durumda.

En İyi Android Uygulamaları 2019

Lens Distortions

Oldukça farklı bir fotoğraf düzenleme yapısına sahip bu uygulama ile fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz ışık efetkleri sayesinde oldukça etkileyici ve dikkat çeken kareler ortaya çıkartabilirsiniz. Dikkat çeken fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında bulunan Lens Distortions’u App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

ProCamera

Basit bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak gözüken ProCamera ile en detaylı ayarları gerçekleştirebilirsiniz. En iyi iOS fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi olan ProCamera ile birçok efekt ve detaylı ayarlar yapabilirsiniz. Farklı bir yapı ile karşımıza gelen ProCamera uygulaması ile kare oranı, dengeleme seviyesi, eğim metre ve anti-titreşim gibi birçok düzenleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

ProCamera uygulamasını da App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğinizi belirtelim.

Enlight

2017 yılında Apple Tasarım Ödülünü kazanan Enlight uygulamasını en iyi iOS fotoğraf düzenleme uygulamaları listemizde yer verdik. Birçok detaylı ayarı gerçekleştirebileceğiniz Enlight ile ayrıca hazır filtreler de kullanabilir ve fotoğraf boyutlandırma gibi kırpma işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.





PAYLAŞ