iOS Için En İyi Bitcoin Uygulamaları - Haberler - indir.com

iOS Için En İyi Bitcoin Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Kripto Para

Özellikle 2017'nin son aylarında patlayan ve yükselişe geçen daha sonra 2018 ile beraber popülerliği sürmesi düşünülen dijital para birimi olan Bitcoin hakkında bazı uygulama önerilerinde bulunacağız. Sizler için iOS platformunda kullanabileceğiniz en iyi Bitcoin uygulamalarına göz atacağız. Dünya genelinde Eylül 2017'den beri popüler olarak değerini yükseltmeye devam eden bu sanal para biriminde nakite çevirebilmeniz için ATM bulma uygulaması gibi birçok yardımcı uygulama bulunmaktadır.

Listemizde ise Bitcoin alım satımı ve nakite çevirebileceğiniz yardımcı uygulamalara kadar birçok uygulama önerisinde bulunacağız. Gelin şimdi hem iPhone hemde iPad cihazlarda kullanacağınız en iyi Bitcoin uygulamalarına bakalım.

En İyi iOS Bitcoin Uygulamaları

Blockchain

Bu uygulama ile en basit ve güvenilir bir şekilde Ethereum ve Bitcoin alım satım işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bitmap

Bu yardımcı uygulama sayesinde Bitcoin kullanarak alışveriş yapabileceğiniz mekan ve mağazaları görebilirsiniz.

Coinbase

Akıllı telefonunuz üzerinden Bitcoin alım-satım işi gerçekleştirmek istiyorsanız, Coinbase adlı uygulamayı tercih edebilirsiniz.

BorsaBit

Borsabit, yerli yapımı, bir kripto para borsası. Türk parasıyla işlem yapabildiğimiz borsada şimdilik sadece Bitcoin al-sat işlemi yapabiliyoruz. Borsabit'in kısa vadede planları market hacmi yüksek altcoinleri de sistemine eklemek.

CoinCap

Dijital para birimlerinin borsasını ve anlık değerlerini kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ