iOS İçin En İyi 3 Telefon Görüşmesi Kaydetme Uygulaması - Haberler - indir.com

iOS İçin En İyi 3 Telefon Görüşmesi Kaydetme Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil cihazlarınızda yaptığınız telefon görüşmeleri kayıt etmeye yarayan birçok mobil uygulama bulunuyor. Android tarafında bu durum daha çok çeşitliliğe sahip olurken uygulama alternatifi bol oluyor. Apple tarafında ise kullanıcı güvenliği ön planda olduğu için bu tarz görüşme kayıt gibi uygulamaların yaygınlığı fazla bulunmuyor. Bazı kaliteli işlev sağlayan uygulamaların ise ücretli olduğu biliniyor. Ancak iOS cephesinde bazı uygulamalar ücretli olduğu için siz kullanıcıların ücretsiz olarak kullanabileceği iOS telefon görüşme kaydetme uygulamalarını sizler için derledik. Gelin şimdi iOS için en iyi üç telefon görüşmesi kaydetme uygulaması neler bakalım.

iOS En İyi Telefon Görüşme Kaydetme Uygulamaları

NoNotes

App Store’da yer alan NoNotes uygulaması ile telefon görüşmelerinizi kaydedebilirsiniz. Bir ay içerisinde maksimum olarak 20 dakikalık görüşme izni veren bu uygulama ile satın alım gerçekleştirerek kayıt sürenizi genişletebilirsiniz. Ayrıca kayıt etmiş olduğunuz ses kayıtlarını Facebook ve çeşitli paylaşım araçları ile paylaşmanız mümkün oluyor.

IntCall

Telefon görüşmelerinizi kayıt altında tutabileceğiniz bir başka uygulama ise IntCall oluyor. Bu uygulama ise kullanıcılara 10 dakikalık bir görüşme kaydı imkanı sunabiliyor. Yine diğer uygulamada olduğu gibi uygulama içi satın alım ile görüşme kayıt sürenizi genişletmeniz mümkün oluyor. Bu uygulamayı da App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirerek sınırlı olarak verilmiş dakikaları kullanabilirsiniz.

Google Voice

iOS üzerinde görüşmelerinizi kayıt edebileceğiniz bir başka uygulama ise Google Voice oluyor. Google tarafından geliştirilen bu uygulamaya Google hesabınız ile giriş yaparak kullanmaya başlıyorsunuz. Telefon görüşmelerini kayıt alabileceğiniz bu uygulama diğer önerilerimize göre daha sade bir arayüze sahip durumda. Ayrıca kayıt edilen görüşmeleri .mp3 ses uzantısı ile almak ve MP3 desteğine sahip olan cihazlardan dinlemeniz mümkün oluyor. Google Voice’de yer alan bir başka yetenek ise istemediğiniz aramaları filtreleyebiliyorsunuz. Ancak bu uygulamanın sadece karşıdan gelen aramaları kaydetmeye başladığını belirtelim. Bu noktada sizin gerçekleştirmiş olduğunuz aramalar kayıt edilmeyecektir.

iOS için en iyi üç telefon görüşmesi kaydetme uygulamalarını sizler için derledik. App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulamaları sizlerde görüşme kayıtlarınız için kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ