iOS İçin En İyi 2 Kripto Para cüzdan uygulaması - Haberler - indir.com

iOS İçin En İyi 2 Kripto Para cüzdan uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 17:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Kripto paralar için kişilerin kolay bir yönetim elde edebilmesi adına mobil para cüzdanları da geliştirildi. Kripto para cüzdan uygulamaları olarak adlandırılan bu cüzdanlar, hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde destekleniyor. İşte iOS işletim sistemini kullanan iPhone'lar için en iyi 2 kripto para cüzdan uygulaması. 

Her Adımda Kripto Para Kazandıran Uygulama: Sweatcoin! 

Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecekSamsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek

Bread

Tercih edilebilecek en kolay ve sade uygulamalardan bir tanesi olan Bread, Bitcoin depolama, alım ve gönderme işlemlerini destekliyor. Uygulamanın en çok tercih edilmesinin sebebi ise basit ve sade ara yüzü. Bu açıdan karışıklığı sevmeyen ve olabildiğince sade bir cüzdan uygulaması isteyen kişilerin ilk olarak Bread denemesi önerilir. Uygulamanın ön plana çıkan özellikleri ise şöyle;

SEED desteği

PIN kodu gibi güvenlik destekleri

Geri yükleme ile içe ve dışa aktarma

QR kod kullanımı

SegWit

Jaxx

Bu uygulamanın en cazip tarafı, 25'i aşan kripto para desteği. Bu açıdan özellikle tek bir kripto paraya yönelmeyen ve birden fazla kripto para ile işlem yapan kişilerin, bu konuda desteği sorunsuz bir şekilde sunacak uygulamalara ihtiyacı var. Jaxx ise tam bu aşamada sizlere uygun bir çözüm sunuyor.

25’ten fazla kripto parayı destekleyen uygulama, üstelik yapılan güncellemeler ile birlikte çok daha fazlasını destekleyecek potansiyelde. Kripto paralarınızı tek bir cüzdanda tutmak ve hepsinin kontrolünü tek bir uygulama üzerinden yapmak istiyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Uygulamanın öne çıkan özellikleri ise şöyle;

Seed ve PIN kodu desteği

Cüzdan geri yükleme, içe ve dışa aktarma seçenekleri

QR kullanım

Bu iki uygulama iOS için öne çıkan ve güven sağlamayı başarmışlar arasında bulunuyor. Daha fazlası için sitemizdeki ilgili kategoriye göz atabilirsiniz. 

En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları


Nvidia'ya kripto madencilik davasıNvidia'ya kripto madencilik davası
Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!

PAYLAŞ