iOS için Dosya Gezgini Uygulaması: File Manager Pro - Haberler - indir.com

iOS için Dosya Gezgini Uygulaması: File Manager Pro

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

iPhone ve iPad cihazlarda olmayan dahili dosya gezgini sorununa kaliteli bir çözüm getiren File Manager Pro App uygulaması sayesinde cihazınızda bulunan tüm klasörleri kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Kısa bir süreliğine Apple Store üzerinden ücretsiz indirebileceğiniz uygulama sayesinde iOS sistemine sahip cihazınızda yer alan ofis dosyalarını görüntüleyebileceğiniz gibi aynı zamanda dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosyaları açma gibi işlemleri de rahatlıkla yapabilirsiniz. Uygulamada bulunan medya oynatma özelliğini kullanarak video ve ses dosyalarını oynatabilme imkanını da bulabileceğiniz File Manager Pro App ile ayrıca PDF dosyalarını açabilir, depolama hizmeti sunan bulut servislerine dosya yükleyebilir ve bu hizmetlerden dosyaları indirebilirsiniz.

Standart bir dosya gezgininde bulabileceğiniz tüm özellikleri barındıran uygulamada ayrıca favori klasörlerinizi işaretleyebilir, dökümanları kopyalayarak cihazınızda bulunan herhangi bir klasör içerisine taşıyabilir, dökümanlarınızı yazdırabilir ve dosyalarınızı yeniden adlandırabilirsiniz. 

Özellikle iOS kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak olan File Manager Pro App'yi kısa bir süreliğine ücretsiz olarak aşağıda bulunan bağlantıyı kullanarak cihazınıza indirebileceğiniz gibi File Manager Pro App Tanıtım videosunu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




iOS Dosya Gezgini File Manager Pro App Tanıtım Videosu


PAYLAŞ