iOS için Alternatif Klavye Uygulaması: Fleksy - Haberler - indir.com

iOS için Alternatif Klavye Uygulaması: Fleksy

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bugüne kadar standart klavye dışında 3.parti uygulamaların klavye arayüzü kullanımına izin vermeyen iOS, bu kuraldan vazgeçerek Syntellia' nın geliştirdiği ''Fleksy - Happy Typing'' uygulaması ile kullanıcılarına alternatif bir klavye seçeneğini sunmuş oldu.

Kapalı bir sistem olarak kullanıcılarına kişiselleştirme alanında çok az seçenek imkanı sunan iOS işletim sistemi, bu sebepten dolayı kullanıcılardan olumsuz tepkiler alıyordu. Kişiselleştirmeye önem veren kullanıcılar ise çareyi iOS'te JailBreak işlemi yaparak buluyorlardı. iOS sisteminin rakibi Android cephesinde ise alternatif klavye uygulamaları bilindiği üzere oldukça popüler olarak kullanılmakla beraber kullanıcılar üretici tarafından geliştirilen sanal klavyeyi ya da alternatif klavye uygulamalarını kullanabiliyorlar.

Fleksy klavye uygulamasının getirdiği yenilikler iOS tarihine ilk imzasını atarken yayınlandığı ilk günlerde görme engelliler için klavye uygulaması olarak kullanıma sunulan Fleksy, ilk olarak Android kullanıcıları için Fleksy Keyboard ismi ile yayınlanmış ve kullanıcılarına sunduğu gelişmiş tahmin yeteneği sayesinde bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

Bundan böyle farklı iOS uygulamaları içerisinde alternatif klavye olarak seçilebilecek olan Fleksy şimdilik Wordbox, GV Connect, Launch Center Pro ve Blindsquare uygulamaları içerisinde alternatif klavye olarak seçilebilecek.

Uygulamayı denemek ya da kullanmak isteyen Android kullanıcıları Android için Fleksy, iOS ve iOS 7 kullanıcıları ise iOS için Fleksy bağlantılarına tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ