iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-15 09:49:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Nasıl Yapılır?

Sıkı ve yoğun bir Gmail kullanıcısı iseniz, Gmail uygulamasının sağlamış olduğu pratik özelliklerden yararlanabilirsiniz. iOS Gmail uygulaması için otomatik yanıtlama özelliğini nasıl kullanacağınıza bu içeriğimizde değineceğiz. Dünyanın en popüler mail servislerinden ve Google’ın başarılı servislerinden birisi olan Gmail ile tatilde veya yoğun çalışma zamanlarında gelen mailleri direkt otomatik olarak yanıtlayabilirsiniz. Ayrıca bu geri dönüşü istediğiniz zamana ayarlayabilirsiniz. Bu özellik daha çok iş gereği yurt dışına veya şehir dışına çıkışması gerektiğinde faydalı olarak karşımıza çıkıyor.

iOS Gmail İle Gelen Mail’i Otomatik Yanıtlama

Android ve iOS Instagram karanlık mod nasıl ayarlanır?Android ve iOS Instagram karanlık mod nasıl ayarlanır?

iOS cihazınız üzerinden Gmail’in sahip olduğu otomatik yanıtlama özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için ilk olarak Gmail uygulamasına girin. Daha sonra uygulama ekranından özelliği kullanacağınız hesap seçimini profil fotoğrafınıza basarak gerçekleştirin. Daha sonra ise ekranın sol üst bölümünde yer alan seçenekler menüsüne erişin. Burada gelen seçeneklerden Ayarlar menüsüne erişin. Ayarlar ekranında Genel sekmesinin altında yer alan Otomatik Yanıtlayıcı seçeneğini göreceksiniz. Tıklayın ve bu özelliği aktif etmek için butonu açın. Böylelikle otomatik yanıtlama özelliği etkin hale gelecektir.

Otomatik yanıtlama özelliğini kullanmak için bir cevap ve hangi tarihler arasında aktif olacağını belirtmeniz gereken bir ayar paneli açılacaktır. Bu panele konu, alıcı metni ve tarih ekleyerek otomatik yanıt özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. iOS ile Gmail’den otomatik mail yanıtlama işlemleri için bu işlemleri yapmanız yeterli olacaktır.


İOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyorİOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyor
iOS 13.2 güncellemesi ile Siri'nin geçmişini silebileceksiniziOS 13.2 güncellemesi ile Siri'nin geçmişini silebileceksiniz

PAYLAŞ