iOS En İyi Seyahat Uygulamaları - Haberler - indir.com

iOS En İyi Seyahat Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil teknolojiler geliştirilmeye devam edilirken bu yönlü yardımcı uygulamalar marketlerde artmaya devam ediyor. Özellikle yaz aylarında kullanıcıların çıkacakları seyahatlerde çeşitli navigasyon ve tatil uygulamaları hayat kurtarıcı seviyede yardımcı olabiliyor. Bizde sizlere bu rehber içeriğimizde akıllı telefonunuz yardımı ile kullanabileceğiniz en iyi rehber ve seyahat uygulamalarını derleyeceğiz. Akıllı telefonlara yönelik geliştirilen bu seyahat uygulamaları sayesinde çeşitli ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırabilir ve basit yardımlar ile tatil masrafınızı küçültebilirsiniz. Gelin şimdi iOS için en iyi mobil seyahat uygulamaları neler bakalım.

iOS En İyi Seyahat Uygulamaları

BlaBlaCar

Özellikle şehirler arası seyahat gezintilerinizde kullanabileceğiniz BlaBlaCar uygulaması ile şehir geçişleri esnasında arabalarda yer alan boş koltuk kontolü sağlayabilirsiniz. Otobüs bileti almak yerine BlaBlaCar sayesinde uygun fiyatlı biletler alabilirsiniz. Uygulama ile araçta yer alan boşlukları kontol edebilirsiniz ve zevkinize göre seçimler gerçekleştirebilirsiniz.

Google Haritalar

Herkesin yakından tanıyacağı Google Haritalar uygulaması seyahat uygulamalarınızın vazgeçilmezleri arasına girebilmektedir. Google haritalar ile gideceğiniz yerlere rotalar çizebilir ve navigasyon desteği alabilirsiniz. Hem iOS hemde Android tarafında yer alan Google Haritalar ile ayrıca mekan kontrolü sağlayabilir ve mekanlar hakkındaki deneyim yorumlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca ATM, kafe ve mağaza gibi konumları kolay bir şekilde aratarak navigasyon desteği sayesinde kolay yolculuklar sağlayabilirsiniz.

Airbnb

Gideceğiniz şehir için çeşitli konaklama desteğini Airbnb uygulaması sayesinde alabilirsiniz. Seyahatiniz için günlük kira ve konaklama gibi ücretler kolay bir şekilde uygulamada listeleniyor ve kolay karşılaştırmalar yapabiliyorsunuz. Ayrıca otel ve pansiyonlar haricinde çeşitli kiralık evlerin bilgilerini de tüm detayları ile beraber uygulamadan erişmek mümkün olacaktır.

Google Trips

Yine Google’a ait olan bu uygulamada gidilecek olan yerlerde bulunan gezi ve turistik yerlere göz atabilirsiniz. Birçok gezkin ve kullanıcının ziyaret ettiği yerlere göz atarak gitmeden önce fikir sahibi olabilirsiniz. Google Trips ile ayrıca müze, kafe ve çeşitli doğa alanları gibi yerleri listelemek ve karşılaştırma yapmak mümkün olacaktır. Seyahatleriniz için tercih edebileceğiniz en iyi uygulamalar arasında Google Trips’i tercih edebilirsiniz.

Foursquare

Adı tanıdık gelen bu uygulam aslında bir dönem oldukça popüler olan yer bildirim uygulamalarından birisi olarak biliniyor. Hala kullanıcı kitlesi bulunan Foursquare ile gidilen mekanlarda yapılan check-in noktaları sayesinde mekanlar ve kafeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gideceğiniz şehirde yer alan mekan check-in noktalarını kontrol ederek bu sayede oranın olumlu veya olumsuz durumları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Yapacağınız seyahatlerde kullanabileceğiniz en iyi iOS seyahat uygulamalarını sizler için derledik. Bu uygulamalar yardımı ile gideceğiniz yerler hakkında çeşitli bilgi sahibi olabilir ve önceden bu durumu hazırlanabilirsiniz. Ayrıca karışık yollar ve kaybolma gibi durumların önüne kullanacağınız navigasyon destekli uygulamalar ile geçmiş olacaksınız. Uygulamaların tümünün ücretsiz ve mobil uygulama mağazası üzerinden indirilebilir olduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ