iOS cihaznızınızda Snapchat'in eski tasarımına nasıl dönülür? - Haberler - indir.com

iOS cihaznızınızda Snapchat'in eski tasarımına nasıl dönülür?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-12 23:15:51
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya hesaplarından Snapchat, kullanıcıların fotoğraf çekebildikleri, video çekebildikleri ve bunların üzerine not ekleme imkanları olan bir paylaşım platformu.  Paylaşılan video ve fotoğraflar, platformda belli bir kalabiliyor. 24 saat olan bu süre içerisinde arkadaşlarınız video ve fotoğraflarınızı görüntüleyip bakabiliyor.

Kullanıcıların sevgisini kazanan program ile keyifli fotoğraflar paylaşabilir ve çıkartmalarla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Uygulama bu kullanıcılarının ilgisine kayıtsız kalmıyor ve sürekli güncel versiyonlarını kullanıcılarına sunuyor. Instagram'ın story özelliğini getirmesinin ardından Snapchat bir kayıp yaşasa da belli bir kesim hala uygulamayı kullanıyor. Yeni yayınlanan versiyonlarla birlikte kullanıcıların bir kısmını mutlu etse de, yazılımı uzun süredir kullanan sadık kullanıcıların da bir o kadar tepkisini çekmiş durumda. Özellikle iOS kullananlar için telefonlarını Snapchat'in eski versiyonlarını yüklemeleri mümkün değil ancak bir Twitter kullanıcısı bunu başardı ve takipçileri ile paylaştı. Dilerseniz bu adımları takip edebilir ve İOS cihazınızda Snapchat'in eski versiyonunu kullanabilirsiniz.

Snapchat'in Eski Versiyonuna Nasıl Dönersiniz?

  • Öncelikle Snapchat'i cihazımızdan siliyoruz.
  • Snapchat'i sildikten sonra Ayarlar > iTunes ve AppStore sekmesine gidip otomatik güncellemeleri kapatıyoruz.
  • Snapchat'i tekrar indiriyoruz.
  • E-mail adresimizi giriyoruz ve 'şifremi unuttum' diyoruz.
  • Kodu aldıktan sonra giriyoruz ve 'şifreyi değiştir' diyerek yeni şifre giriyoruz.
  • Giriş yaptıktan sonra eski tasarım bizi karşılıyor.

Bu yöntemin ne kadar işe yarayacağı belirsiz bir konu ancak kullanıcılar en azından bu yöntemle problemlerine çözüm bulabilir. Bazı kullanıcılar bu ilginç yöntemle bir nebze rahatlasa da yeni versiyonu bağrına basan kesim de mevcut.





PAYLAŞ