iOS Cihazlarınızda Kullanacağınız En İyi 5 Yeni GIF Aracı Karşınızda - Haberler - indir.com

iOS Cihazlarınızda Kullanacağınız En İyi 5 Yeni GIF Aracı Karşınızda

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 13:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Her geçen gün, işimizi kolaylıkla halletmemize imkan tanıyan ve aynı zamanda eğlence aramız olan akıllı cihazları daha da çekici hale getirmek için bir çok verimli mobil uygulamalar ile karşılaşıyoruz. Bu uygulamalar arasında yer almayı başaran ve iPhone cihazlarınızda kullanacağınız en eğlenceli 5 GIF uygulaması hakkında bilgi sahibi olamak için haberimize göz atabilirsiniz. Uygulamalar; Gboard, GIF Keyboard, Giphy, Giphy Cam, GIFwrapped. 

1- Gboard

Google şirketinin tasarlanmış olduğu Gboard, şu an için sadece iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda kullanılan özel bir klavye uygulamadır. Gboard mobil uygulamasının en iyi özelliklerinden biri de her hangi bir tarayıcıya ihtiyaç duymadan iOS cihazınızın klavyesi ile entegre bir şekilde çalışmasıdır. Bu kaliteli iOS klavye uygulamasında bulunan eğlenceli GIF seçeneklerini mesajlarınıza ekleyebilir, parmaklarınızı kaydırarak mesaj yazabilir, arama yapabilir ya da özel emoji içeriklerini değerlendirerek sevdiklerinize eğlenceli mesajlar atabilirsiniz. 

Giphy, Vine videolarını istiyorGiphy, Vine videolarını istiyor

Uygulamayı kullanmak için iOS cihazınıza ücret ödemeden indirin. Uygulamayı indirdikten sonra ayarlar menüsünden genele tıklayarak klavyeler sekmesine giriş yapın. Burada Gboard'a kolaylıkla erişim izni verebilirsiniz. Ardından en eğlenceli mesajlaşma tekniklerini anında elinizin altında bulacaksınız. 

2- GIF Keyboard

Eğer sizde bir iPhone kullanıcı iseniz çok şanslısınız. Çünkü GIF Keyboard, klavye uygulaması ile akıllı cihazınızdan mesajlaşma zevkinizi çok daha eğlenceli hale getireceksiniz. Son derece eğlenceli bir klavye uygulaması olan GIF Keyboard yazdığınız kelimeye uygun olan GIF seçeneklerini anında karşınıza getiriyor. Sevgilinize mesaj üzerinden hareketli kalp gönderebilir ya da annenize bir çiçek gönderebilirsiniz. En sevdiğiniz GIF'leri favori seçeneğinize ekleyebilirsiniz. Bu sayede kendi favori GIF listenizi oluşturmuş olacaksınız. Bunun yanı sıra GIF'leri daha da mizahi bir şekilde değiştirmek isterseniz üzerine çeşitli yazılar yazma seçeneğini değerlendirebilirsiniz. 

3- Giphy

GID dünyasının en bilindik isimlerinden Giphy sadece bir internet sitesi olmaktan çıkarak WhatsApp ve Instagram üzerinde de kendini göstermeyi başardı. Son zamanların en çok aranan ve en popüler olan GIF'lerini tek bir çatı altında toplayarak kullanıcılarına sunan Giphy sosyal medya üzerinde yapılan sohbetleri daha da eğlenceli hale getirmek amacıyla tasarlanmıştır.

Mesajlaşma esnasında içinde bulunduğunuz duyguyu eğlenceli bir GIF seçeneği ile karşı tarafa gösterebilirsiniz. Ya da ınstagram hikayelerinizde mizahi yönünüzü herkese sunabilirsiniz. Giphy'nin içeriklerinden sağlıklı bir şekilde faydalanmak isterseniz uygulama içerisinde hesap açarak tüm içeriklere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Giphy sitesinde bulunan en eğlenceli GIF'ler tek bir uygulama ile iOS akıllı cihazınızda yerini alıyor. Burada beğendiğiniz her GIF seçeneğini canlı bir şekilde fotoğraf galerisine de ekleyebilirsiniz. 

4- Giphy Cam

Giphy Cam, hazır GIF'ler yerine kendi özgün GIF çalışmalarınızı yapmanız imkan tanıyan özen bir iOS uygulamasıdır. İster fotoğraflarınızdan bir GIF oluşturun isterseniz de videolardan alıntı yaparak eğlenceli içerikler üretmenin keyfini çıkarın. Buranın en önemli özelliği yataıcılığınızı kullanmaktadır. Çektiğiniz videoyu istediğiniz her hangi bir noktaya durdurarak burayı GIF olarak ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte bir kaç fotoğrafı birbirine bağlayarak da GIF yapabilirsiniz. Hazırladığınız GIF'leri arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. GIF hazırlana esnasında filtreleme seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. 

5- GIFwrapped

GIFWrapped, kendi özel GIF kütüphanenizi oluşturmanız imkan tanıyan eğlenceli bir iOS uygulamasıdır. Giphy uygulaması üzerinden favorilerinize eklediğiniz GIF'leri de kendi bünyesine çekerek saklayan GIFWrapped uygulaması sizin özel kütüphaneniz olacak. Burada istediğiniz GIF seçeneğini kolayca bulabilirsiniz. Eğer bir Dropbaox hesabına sahipseniz uygulamanızı burayla eşleştirebilirsiniz. 

 

 

 

 


Google'ın klavye uygulaması Gboard, 500 milyon indirme sayısını aştıGoogle'ın klavye uygulaması Gboard, 500 milyon indirme sayısını aştı
Google Gboard Güncellendi, Yeni Yetenekler KazandıGoogle Gboard Güncellendi, Yeni Yetenekler Kazandı
Gboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği GeldiGboard iOS Uygulamasına Yeni GIF Özelliği Geldi

PAYLAŞ