iOS Cihazlardan Uygulama Aboneliklerine Son Verme İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

iOS Cihazlardan Uygulama Aboneliklerine Son Verme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-17 06:42:08
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Akıllı cihazlarınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda özelleştirmek için size sunulan hizmetlerden faydalanabilirsiniz. iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza uygulama mağazası olarak belirlenen App Store üzerinden indirdiğiniz uygulamaların uygulama içi aboneliğini aldıysanız daha sonra bu aboneliği sonlandırmanız da mümkündür. Aylık bir şekilde belirlediğiniz abonelikler, belirlemiş olduğunuz ödeme yöntemi kullanılarak devam ettirilir ve sizin tercihleriniz doğrultusunda da bu ödeme planı sonlandırılabilir. Zaman zaman kullanıcılar bu konu hakkında tereddüt duyabilirler. Fakat herhangi bir tereddüt duymaya gerek yoktur. Abonelik işlemlerini gerçekleştirebildiğiniz gibi aynı zamanda da sonlandırma işlemi yapabilirsiniz. iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınızdan herhangi bir uygulamaya abone olduğunuzda daha sonra bu aboneliği sonlandırmanız mümkündür. 

iOS uygulama aboneliklerine son verme işlemi

App Store üzerinden indirdiğiniz herhangi bir uygulamaya abone olduğunuzda daha sonra bu aboneliği sonlandırma işlemini yapabilirsiniz. Kullandığınız bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçtiğiniz anda aboneliğinizi sonlandırarak ücret ödemekten kurtulabilirsiniz. Uygulamaya yaptığınız aboneliği sonlandırmak için yapmanız gereken işlemler sandığınızdan daha kolaydır. Sadece bir kaç adımı takip ederek uygulama aboneliklerinizi sonlandırabilir ve ücret ödeme işlemlerine son verebilirsiniz. 

Apple'ın Gizlediği 9 iOS 13 Özelliği!Apple'ın Gizlediği 9 iOS 13 Özelliği!

iPhone akıllı cihazlarınızda yer alan uygulamaların aboneliklerini sonlandırma işlemini başlatmak için ilk olarak App Store mağazasına girmeniz gerekiyor. App Store mağazasında bulunan ücretli ya da ücretsiz tüm uygulamaları tercihiniz doğrultusunda akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Abonelik işlemlerini sonlandırmak için App Store mağazasına girin ve ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan profil fotoğrafınıza dokunun. Açılan Hesap ekranı bölümünden iCloud hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Hesap Ayarları ekranında Abonelik menüsüne tıklayın ve abonelik yapmış olduğunuz uygulamaların listesi ile karşılaşın. 

Abonelik işlemleri yaptığınız tüm uygulamaların listesi ile karşılaşacak ve aboneliğe son vermek istediğiniz uygulamaları seçerek üstüne tıklayacaksınız. Sahip olduğunuz uygulamaya yaptığınız abonelik ödemeleri açılan ekranda listeleneceği gibi bu ekrandan abonelik işlemlerine de son verebilirsiniz. Abonelik işlemlerine son vermek istediğiniz uygulamayı seçin ve Aboneliği İptal Et butonuna tıklayın. App Store mağazası üzerinden aldığınız tüm aboneliklere sadece bir kaç adım ile son verebilirsiniz. Aboneliğinizi sonlandırma kararı verdiğiniz herhangi bir uygulamaya daha sonra tekrar abonelik işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

Abonelik sonlandırmanın yanı sıra aynı zamanda abonelik düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz. Abonelik tercihlerinizi yükseltmek ya da düşürmek için Abonelikleri Düzenle ekranında yer alan Seçenekler başlığı altında yer alan seçeneklerden tercihleriniz doğrultusunda faydalanabilirsiniz. Mevcut abonelikleriniz hakkında detaylı bilgi edinmek için size sunulan seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Akıllı cihazlar halihazırda zaten birbirinden farklı özellikler ile zenginleştirilmiştir. Sahip olduğunuz uygulamaların abonelik işlemlerini App Store mağazası üzerinden yapabilirsiniz. Bununla beraber sahip olduğunuz tüm uygulamaları da App Store mağazası üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede uygulamanın abonelik işlemleri üzerinde değişiklikler yapmak size kalmış durumdadır. Burada elbette ki her şey sizin tercihleriniz doğrultusunda değişkenlik gösterecek bir durumdur. Uzun süre kullandığınız uygulamaların aboneliklerine son vermek için sizde App Store mağazasına girin ve hesabınıza erişim sağlayarak sahip olduğunuz uygulamaları görüntüleyin. 

 

 


Son iOS 13 beta sürümü yayınlandıSon iOS 13 beta sürümü yayınlandı
iOS 13 Betadan iOS 12’ye Geri Dönme İşlemi Nasıl Yapılır?iOS 13 Betadan iOS 12’ye Geri Dönme İşlemi Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ