İOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyor - Haberler - indir.com

İOS cihazlar için birleşik bir Office uygulaması planlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 16:34:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Uygulama

İOS kullanıcıları sevindirecek haber geldi. Yazılım devi Microsoft, İOS işletim sistemine sahip cihazlar için yeni bir birleşik Office uygulaması üzerinde çalışıyor. 

İOS platformundaki cihazlar için hali hazırda bulunan Microsoft Office ihtiyaçlarınıza göre birbirinden bağımsız uygulamalar olarak kullanılabiliyor. Buna ek olarak da bazen temel özellikleri kullanabilmek için uygulamanın tamamını indirmek zorunda kalınabiliyor. Fakat yakında bu pratik bir hale gelecek. 

Microsoft Ücretsiz Antivirüs Programını YenilediMicrosoft Ücretsiz Antivirüs Programını Yeniledi

Office uygulamaları tek bir çatıda toplanacak

Yazılım devi Microsoft, ZDNet sitesinde yer alan bir rapora göre İOS cihazlar için birleşik bir Office Mobile Uygulaması geliştirmeyi planlıyor. Bu yenilik ise farklı Office uygulamalarında yapılan işlemlerin tek bir opsiyon üzerinde gerçekleştirmeyi sağlayacak. Ayrıca da diğer Office uygulamalarını tek tek indirmenize gerek kalmayacak. Bu ise tahmin edebileceğiniz üzere depolama alanından tasarruf etmeye olanak sağlayacak. 

Yayımlanan raporda ise uygulamanın şu şekilde çalışacağı ifade edilmiş: "Dosyaları oluşturmanıza, düzenlemenize, görüntülemenize ve paylaşmanıza izin veren güvenilir Microsoft Office uygulamaları artık tek bir uygulama olarak indirilebiliyor. Office Mobile, hareket halindeyken rahat bir ofis deneyimi sunmak için eksiksiz Word, PowerPoint ve Excel uygulamalarını içerir."

İOS kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak tabir yerindeyse hayat kurtaracak bu yeni uygulamanın ne zaman yayınlanacağı ise şu an için gizemini korumakta. 


Microsoft 3 Boyutlu Baskı Uygulamasını YayınladıMicrosoft 3 Boyutlu Baskı Uygulamasını Yayınladı
Windows Phone için Microsoft Remote Desktop YayınlandıWindows Phone için Microsoft Remote Desktop Yayınlandı

Microsoft Super Bowl Özel Reklamı


PAYLAŞ