iOS Cihazlar AnTuTu Tarafından Yüksek Puanlar Alarak Gücünü Kanıtladı. - Haberler - indir.com

iOS Cihazlar AnTuTu Tarafından Yüksek Puanlar Alarak Gücünü Kanıtladı.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 13:40:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz piyasası son zamanlarda oldukça hareketli geçerken kullanıcının aklının karışması son derece normal bir durum. Bu durumu kolaylaştırmak adına akıllı cihazların donanımsal ve yazılımsal performans düzeyini ölçen AnTuTu'nun sunduğu verileri değerlendirerek tercihlerinizi bu veriler doğrultusunda yapabilirsiniz. Günden güne değişen akıllı cihaz özellikleri kullanıcının da çeşitli değişikliklerle karşılaşmasına neden oluyor. İhtiyaç düzeyinize göre değerlendirme yaparak akıllı cihaz tercihinizi özelliklere göre değerlendirebilirsiniz. 

AnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştıAnTuTu, Ocak ayının en performanslı Android cihazının listesini paylaştı

AnTuTu En Güçlü iOS Cihazları Belirledi

Akıllı cihazların performans ölçüm işlemlerini ustalıkla yürüten AnTuTu geçtiğimiz günlerde Android işletim sistemli akıllı cihazların en güçlü olanlarını belirleyerek sunmuştu. Şimdi ise iOS cihazların en güçlü olanlarını sıralayarak kullanıcılara bilgi veriyor. AnTuTu'nun değerlendirmesi sonucu oluşturulan verilere baktığımızda Android listesinden farklı olarak tablet değerlendirmelerini de görüyoruz. Her yenisi tasarlandığında bir öncekinden çok daha farklı özellikler üzerine tasarlanarak kullanıcılara farklı kullanış sistemleri sunan akıllı cihazların gelişim süreçlerini takip etmek ya da hangisinin daha iyi olduğunu belirlemek son derece güç bir durum. Bu sebeple yardımcı sistemlerin verilerini değerlendirmekte fayda vardır. Kendinize akıllı cihaz almak istediğinizde sunulan değerlendirme verilerini değerlendirerek yeni özeliklerin her birini takip altında tutabilirsiniz. 

En Güçlü iOS Cihazlar

Piyasaya giren son teknoloji ürünlerinden 11 inçlik 2018 model iPad Pro, AnTuTu'nun değerlendirmesi sonucunda 562.279 puan alarak zirvede yerini sabitlemeyi başarıyor. Aynı işlemci kullanılarak tasarlanan ve bununla beraber 12.9 inç ekran özelliğine sahip olan bir diğer iPad Pro donanım ve yazılım testinden 553.258 puan alarak ikinci sırada yerini almayı başarıyor. Özellikle iş dünyasında oldukça yayın kullanılan tabletlerin bu ikisi 2x Vortex + 4x Tempest çekirdeğe sahip olup aynı zamanda 7nm Apple A12X Bionic işlemci sisteminden de güç almaktadır. Bunların yanı sıra bu iki işlemci sistemine 4 çekirdekli Apple GPU ekleniyor. Dolayısıyla ortaya kusursuz bir tasarım çıkmıştır. 

En güçlü cihazların listesine devam ettiğimiz taktirde Apple'ın son iPhone modelleri ile karşı karşıya geliyoruz. En son piyasaya giren Apple A12 Bionic işlemcisine sahip olan iPhone XS yer alıyor. Üçüncü sırada yer alan iPhone XS 361.035 puan almıştır. Varolan bu iPhone XS serisinin ardından iPhone XS Max ve iPhone XR karşımıza çıkıyor. Listenin son üç sırasında ise iPhone X, iPhone 8 Plus ve bununla beraber aynı zamanda iPhone 8 modelleri geliyor. Her modelin kendine özgü sistemleri ve özellikleri mevcuttur. Değerlendirilen akıllı cihazların her  birinin puan düzeyi ve değerlendirme koşulları farklı olup elde edilen veriler de değişkenlik göstermektedir. AnTuTu'nuun donanımsal ve yazılımsal değerlendirmesinin ardından oluşturulan iOS'un en güçlü akıllı cihazlarını gözden geçirmek son derece kolay bir hal almış bulunuyor. Bu durum hem kullanıcıları hem de teknoloji haberlerini okumaktan keyif alanları oldukça memnun ediyor. 


iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti
Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!
Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktıSamsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı

PAYLAŞ