iOS Akıllı Cihazınız İle GIF Düzenlemesi Yapabilirsiniz. - Haberler - indir.com

iOS Akıllı Cihazınız İle GIF Düzenlemesi Yapabilirsiniz.

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-20 13:06:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Apple tarafından üretilen iOS akıllı cep telefonunuz ile çeşitli GIF düzenlemeleri yapmak mümkündür. Sahip olduğunuz yüksek kalitede bulunan akıllı cep telefonlarınız sandığınızdan çok daha işlevsel olup size çok daha kaliteli özellikler sunmaktadır. Son zamanların en popüler uygulamaları arasında şüphesiz ki fotoğraf düzenleme ya da GIF ürünleri hazırlama uygulamaları geliyor. Hazırlanan son derece faydalı uygulamalardan birini seçerek akıllı cihazınıza yükleyin. Fotoğraf düzenleme uygulamaları popüler olduğu gibi son zamanlarda GIF içerikleri de kullanıcılar tarafından sık sık kullanılıyor ve aynı zamanda sosyal sohbet platformlarında da eğlence amaçlı değerlendiriliyor. 

iOS cihazınızda bulunan sosyal ağ platformlarında GIF içeriklerini değerlendirerek eğlenceli alanlar oluşturabilirsiniz. Üstelik bunun için birbirinden farklı bir çok uygulama indirmenize gerek yoktur. Hem fonksiyonel hem de oldukça faydalı olan bir uygulamaya sahip olup akıllı cihazınızı çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. GIF'ler hayatımıza girdiği anda bir çok farklı uygulamalar da popülerliğini artırarak ilerleme kat etti. GIF seçeneklerini değerlendireceğiniz özel klavye, canlı fotoğraflarınızı GIF'e çevirme gibi birbirinden farklı seçeneklerin her birini değerlendirerek kendi tercihleriniz doğrultusunda GIF özelliklerini kullanabilirsiniz. O anki duygunuzu göstermek ya da sohbeti eğlenceli bir hale getirmek amacıyla uygun olan GIF'lerden birini seçerek arkadaşlarınıza gönderin. 

Giphy, Vine videolarını istiyorGiphy, Vine videolarını istiyor

Piyasada dönen ve popülerlik düzeyi oldukça yüksek olan GIF'lerin saf halini değerlendirmek yerine üzerinde kendi sisteminiz doğrultusunda değişiklikler yapmak isterseniz yazımızın devamını inceleyin. Piyasasının en önemli GIF uygulamalarından biri olan ve indirilme sayısı oldukça yüksek olan GIPHY uygulamasından faydalanabilirsiniz. Birbirinden farklı seçenekleri ve eğlenceli içerikleri ile kendi GIF'lerinizi GIPHY üzerinden sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. 

GIF Düzenleme İşlemi Nasıl Yapılır?

GIF tasarlayarak eğlenmek isterseniz GIPGY uygulamasını Apple Store mağazasına giriş yaparak indirebilirsiniz. Kendi tercihleriniz doğrultusunda düzenleme yapmak adına GIPHY mobil uygulamasından sayısız GIF dosyası bulabilir, dilerseniz fotoğraf uygulamasındaki GIF’leri de kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde birbirinden farklı temalar doğrultusunda tasarlanmış olan GIF seçenekleri ile karşı karşıya geleceksiniz. Galerinizde bulunan bir GIF seçmek içinse alt kısımdaki plus simgeli butonu kullanabilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz GIF’in üzerine dokunmanız yeterli olacak. Her bir GIF üzerinde değişiklik yapmak mümkündür. Bu aşamada yaratıcılığınızı kullanın ve uygulamada bulunan tüm seçenekleri değerlendirerek gelişim gösterin. 

GIPHY uygulamasına sahip olduğunuz anda karşınıza GIPHY editörü açılacaktır. Karşınıza çıkan bu kısımdan metin ekleme ve diğer düzenleme seçenekleri ile karşı karşıya geleceksiniz. Her bir seçeneği dilediğiniz gibi değerlendirerek kendi tercihiniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. GIF tasarlama işleminizi tamamladığınız taktirde sağ üst kısımdaki butona dokunun. Seçtiğiniz GIF üzerinde yaptığınız değişiklikleri kaydettikten sonra yenilenen GIF’i GIPHY servisine yükleyebilir ya da kamera rulonuza gönderebilirsiniz. Burada seçim size kalmış durumdadır. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda değişim yaptığınız GIF'i direk sosyal medyanızda da paylaşabilirsiniz ya da direk arkadaşınıza da gönderebilirsiniz.  GIPHY uygulamasında bulunan GIF'ler üzerinde değişiklik yapmanız mümkün değildir. Burada sadece dışarıdan aldığınız GIF'ler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. 

 


Giphy GIF Arama Motoru Instagram'a entegre Hale GeliyorGiphy GIF Arama Motoru Instagram'a entegre Hale Geliyor
Snapchat Hikayeleri Giphy İle AntlaştıSnapchat Hikayeleri Giphy İle Antlaştı
Giphy yeniden Snapchat ve Instagramda!Giphy yeniden Snapchat ve Instagramda!

PAYLAŞ