iOS 9.2 Beta 4 Güncellemesi Yayınlandı! - Haberler - indir.com

iOS 9.2 Beta 4 Güncellemesi Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-19 11:00:15
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Yazılım

Apple'ın yeni nesil işletim sistemi iOS 9.2 için Beta güncellemeleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde geliştiriciler için üçüncü beta sürümü yayınlanan iOS 9.2'nin yeni Beta versiyonu yayınlandı. İşletim sisteminin dördüncü Beta'sı olan iOS 9.2 Beta 4 güncellemesi, bir çok hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri ile etkili bir deneyim sunuyor.

Apple'ın geliştiricilere yönelik kısa aralıklarla yayınladığı iOS 9.2 Beta güncellemelerine son olarak iOS 9.2 Beta 4 eklendi. Dün akşam saatleri itibariyle yayınlanan güncellemede en dikkat çeken yenilik sesli asistan Siri'nin Arapça dili desteğine kavuşması oldu.

Bunun dışında Apple Watch ile iPhone arasındaki müzik servisinde performans ve stabilite iyileştirmeleri yapılırken, WatchOS ile yaşanan senkronizasyon sorunu, arabalarda USB ile müzik oynatma bölümünde karşılaşılan sorunlar tamamen ortadan kaldırıldı.

SFSafariViewController artık 3. parti uzantıları desteklemesi, Safari'de çalışan herhangi uzantı SFSafariViewController üzerinde çalışması ile ağ ayalarında gecikmeler ve paket kaybını azaltmak adına bir çok iyileştirmeler yapıldı.

iOS 9.2 Beta 4 güncellemesini alacak modeller: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5.

Eğer telefonunuzun UDID kaydı varsa iOS 9.2 Beta 4 güncellemesini "Ayarlar" bölümünden "Genel" oradan da "Yazılım Güncelleme" sekmesine tıklayarak yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ