iOS 9 Güncellemesi Yayınlandı, Hemen indir! - Haberler - indir.com

iOS 9 Güncellemesi Yayınlandı, Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-16 20:07:45
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Apple, iOS kullanıcılarının heyecanla beklediği yeni işletim sistemi iOS 9'un nihai sürümünü yayınladı. iOS 9, hem yeni özellikleri hem de performans, pil ömrü ve güvenlik iyileştirmelerini beraberinde getiriyor.

iOS 9 ile birlikte gelen diğer yenilikler arasında geliştirilmiş Siri, yeni iCloud uygulaması, haritalarda toplu taşıma desteği, Slide Over, Split View ve resim içinde resim yer alıyor. Slide Over, Split View ve resim içinde resim özelliği, iPad cihazlarda faydalı olacak. Bu özellikler sayesinde iPad'de aynı anda birden fazla iş yapılabilecek.

iOS 9 güncellemesi indir

Biçimlendirme ve metin seçimini daha rahat hale getiren yeni QuickType özelliğinin de geldiği iOS 9'un boyutu ise daha önceden iddia edildiği gibi 4.6 GB değil sadece 1.8 GB boyutunda.

iOS 9'un hangi cihazlara yüklenebileceğini 'iOS 9 Uyumlu Cihazlar' bağlantısından görebilirsiniz. Eğer sizin de cihazınız iOS 9 uyumlu ise Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ederek yükleyebilirsiniz.

iOS 9 iTunes ile Nasıl Yüklenir?

iOS 9 güncellemesini iTunes üzerinden yüklemek isterseniz; her yazılım güncellemesinde olduğu gibi öncelikle cihazınızın yedeğini almanızı öneririz. Sonrasında da iTunes'u açarak cihazınızı bilgisayara bağlayabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

- Sol üstte bulunan cihaz ikonuna tıklayın.

- Güncellemeleri Denetle'ye tıklayın.

- indir ve Güncelle'ye tıklayın.

- Şartlar ve koşulları kabul edin

- Cihazınızın parolasını girin.





PAYLAŞ