iOS 8'in Ekran Görüntüleri İnternet'e Sızdı - Haberler - indir.com

iOS 8'in Ekran Görüntüleri İnternet'e Sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Teknoloji

Apple'ın iOS 8 işletim sistemi ile ilgili ilk bilgilerin internet üzerinde ortaya çıkmasından sonra şimdi de yeni işletim sisteminin ilk ekran görüntüleri internete sızdı.

İnternete sızan fotoğraflarda iOS 8'in yenilikleri arasında olacağı kesinleşen HealthBook, TextEdit ve Preview ilk defa görüntülendi. Çin'de yayın yapan Weibo sitesinde, bir kullanıcı tarafından yayınlanan ekran görüntüsünde iOS 8 arayüzünün iOS 7'den pek farklı olmayacağı ve yenilik olarak 4 farklı uygulamanın eklendiği görüldü. Ayrıca arayüzde hakkında herhangi bir duyum alınmayan Tips isimli farklı bir uygulama yer almaktadır.

Healtbook uygulamasının ikonu iOS 7'de bulunan Passbook uygulamasının ikonu ile büyük benzerlik taşımaktadır. Ayrıca ikonlardaki her bir renk ve imgenin farklı anlamları bulunuyor. Yukarıdan aşağıya doğru Kırmızı: Kan basıncını, Turuncu: Yakılan Kaloriyi, Yeşil: Kalp Atış Hızı'nı simgeliyor. Healhbook uygulamasının sistemde yer alması, iWatch için geri sayımın başladığı anlamına geliyor. HealthBook iOS 8 sürümünde yer alırsa iWatch'ın yeni iPhone'larla birlikte yılın son döneminde lanse edileceğini söyleyebiliriz.

iOS 8'in sızan ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

iOS 8 Ekran Görüntüsü

 

iOS 8 Ekran Görüntüsü





PAYLAŞ