iOS 8 Sağlık Uygulaması Health Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

iOS 8 Sağlık Uygulaması Health Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Apple, yeni işletim sistemi iOS 8'le birlikte kullanıcılara sunulacak Health isimli sağlık uygulamasını dün WWDC 2014 konferansında tanıtmıştı. Peki bu uygulama ne gibi faydalar getirecek? Bu sorunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Giyilebilir teknolojiler alanında üretilen akıllı saatler ve bileklikler ile birlikte çalışacak olan Health, bu cihazlar üzerinden gelecek olan tüm sağlık bilgilerini tek bir merkezde toplayarak kullanıcıların, kalp ritimlerinden yaktıkları kaloriye, nabız sayımından tansiyon değerlerine kadar pek çok bilgiye tek bir yerden ulaşmalarını sağlayacak.

iOS8 Health

Anlık yaşam takibinin dışında düzenli ilaç kullanım hatırlatmaları da yapacak olan Health, ayrıca kullanıcıların doktorları tarafından sürekli olarak takip edilebilmesinin de önünü açacak.

iOS 8 Beta versiyonu ile birlikte kullanıcılara sunulan Health uygulamasını daha yakından incelemek ve merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak istiyorsanız teknoloji blogu macmixing tarafından hazırlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Manşet görseli: http://www.macmixing.com




iOS 8 Health Tanıtım Videosu


PAYLAŞ