iOS 8, Kredi Kartı Bilgilerini Otomatik Kayıt Ediyor - Haberler - indir.com

iOS 8, Kredi Kartı Bilgilerini Otomatik Kayıt Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

2 Haziran 2014 tarihinde WWDC etkinliğinde tanıtılan ancak çoğu özelliğine değinilmeyen Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 8'in gizli özelliklerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Geçen günlerde yaptığımız haberle kamera özelliklerini paylaştığımız iOS 8'in bir özelliğini daha 9to5Mac isimli teknoloji sitesi ortaya çıkardı. Geliştiriciler için indirebilir olan iOS 8, cihaz kamerasını kullanarak kredi kartı bilgilerini tarayabiliyor. 

iOS8 Scan Credit Card

iOS 8 kurulu olan iPhone ya da iPad cihazdaki kamera aracılığıyla kullanılabilen bu özelliği aktif etmek için öncelikle kredi kartı bilgileri için açılan numerik klavye üzerinden 'Scan Credit Card' seçeneğinin aktif edilmesi gerekiyor. Görsel Kaynak: 9to5mac.com

Sonrasında ise cihaz ekranında bulunan çerçeveye kredi kartınızı düzgün bir şekilde oturtabilir ve bu özelliğin kredi kartı numarası, son kullanım tarihi ve kart üzerindeki ismi cihazınıza kayıt etmesini bekleyebilirsiniz.

Tüm bu işlemleri otomatik olarak yapabilen özelliğin güvenilirliği, önümüzdeki günlerde tartışma konusu olabilir. Manşet Görseli: thefusejoplin.com





PAYLAŞ