iOS 8 Beta 4 Yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS 8 Beta 4 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen Haziran ayının başında geliştiricilerle buluşan ve iki hafta önce yaptığımız haberle üçüncü Beta sürümünün indirmeye sunulduğunu duyurduğumuz geliştiriciler için iOS 8 Beta 4 yayınlandı.

Final sürümünün önümüzdeki Eylül ayında genel kullanıma açılması beklenen iOS 8'in dördüncü Beta sürümünde her yeni sürümde olduğu gibi hata düzeltmeleri ve iyileştirme güncellemelerin yanı sıra bazı işlevsel ve görsel değişiklikler yer alıyor.

Apple iOS 8 Beta 4

Kişisel ayarlardan menülerdeki animasyonlara ve kontrol merkezine kadar pek çok farklılığın bulunduğu iOS 8 Beta 4 ile gelen bazı yenilikler şöyle;

Cihaz ve yazılım özellikleriyle ilgili ipuçları veren Tips (ipuçları) uygulaması, yeniden revize edilen kontrol merkezi, konuşulan sözcükleri eş zamanlı olarak kullanıcıya gösteren Mesajlar uygulamasının yeni dikte işlevselliği, el hareketleriyle güncellenen e-posta uygulaması, uygulamalar arası geçiş ekranına eklenen son aramalar ve favori kişiler için açma-kapama seçeneği App Switcher, Handoff'u açma-kapatma özelliği.

iOS 8 Beta 4 geliştirici sürümünü cihazınıza yüklemek için eğer iOS 8 Beta 3 yüklü ise; Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ