iOS 15 ve iPadOS 15 açık betası kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

iOS 15 ve iPadOS 15 açık betası kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-01 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın beklenmedik bir hamlesi ile iOS 15 ile iPadOS 15’in beta sürümleri için Temmuz ayına söz verilmişti. Şirket bu sözünü tuttu ve 1 gün erken bile davrandı. Henüz kısa süre önce WWDC konferansı ile beraber popüler işletim sisteminin yeni sürümlerini tanıtan Apple, oldukça hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Kendi geliştirmiş olduğu M1 işlemci ile donanım dünyasında devrim yaratan marka, bunu yazılım tarafında sürdürmek istiyor. Bu sebeple tanıtılan iOS 15, iPadOS 15 ve WatchOS8 sürümleri çok yakında yenilikler ile geliyor.

Son olarak marka, merakla beklenen güncellemeler için müjdeyi verdi. Temmuz ayında açık beta sürecini başlatacağına söz veren Apple, kullanıcılara sürpriz yaptı. iOS 15 ve iPadOS 15 betası, beklenenden bir gün önce erişime açıldı.

iOS 16'da olması beklenen muhtemel 5 özellikiOS 16'da olması beklenen muhtemel 5 özellik

iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS8 betası yayınlandı

iOS 15 güncellemesi yaklaşırken, kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği birçok yenilik bulunuyor. Bunlar arasında yenilenen Haritalar, FaceTime, Hava Durumu, Mesajlar ve Fotoğraflar uygulaması gibi birçok kullanıcının sıkça yararlandığı uygulamalar bulunuyor. Şirketin güncellemeyi kararlı hale getirmek için biraz daha zamana ihtiyacı bulunuyor. Ancak kullanıcılar bu özellikleri deneyimlemek için beklemek zorunda olmayacaklar.

Apple yeni yazılımları erken deneyimlemek isteyenler için beklenen hamleyi gerçekleştirdi. Beta sürecini Temmuz ayında başlatacağını belirten marka, tarihi bir gün önceye alarak sürpriz yaptı. ABD’li marka, iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS 8 için açık beta sürecini başlattı. Beta sürümleri için işletim sisteminin henüz kullanıma hazır olduğunu söyleyemeyiz. Bu noktada birçok hatayla karşılaşabileceğiniz gibi ister iPad isterse iPhone kullanıcısı olarak indirmeden önce verilerinizi yedeklemenizi öneririz. Uyumlu bir Apple cihazınız var ise beta programlarına kaydolabilirsiniz. Daha sonra cihazı yeniden başlatarak iOS 15’i yüklemeye hazır olacaksınız.


HarmonyOS ile iOS hızları karşılaştırıldıHarmonyOS ile iOS hızları karşılaştırıldı
iOS kullanıcıları dikkat: Yeni Snapchat güncellemesini yüklemeyiniOS kullanıcıları dikkat: Yeni Snapchat güncellemesini yüklemeyin

PAYLAŞ