iOS 15 ve diğer işletim sistemlerinin tanıtılacağı WWDC 2021 tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

iOS 15 ve diğer işletim sistemlerinin tanıtılacağı WWDC 2021 tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-26 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple, iOS 15 başta olmak üzere yeni işletim sistemi sürümlerini duyuracağı WWDC 2021 etkinliğinin tarihini açıkladı. 3 gün sürecek olan etkinlik ile iOS 15’in haricinde yeni macOS, watchOS, iPadOS sürümleri de tanıtılacak. Apple, özellikle geliştiricilerin ve Apple kullanıcılarının merakla beklediği Apple Geliştiriciler Konferansı WWDC 2021’in tarihini açıkladı. iOS, iPadOS, macOS, watchOS ve tvOS gibi Apple yazılımların yeni sürümlerini duyuracağı WWDC 2021 etkinliği, 7-10 Haziran tarihleri arasında geçtiğimiz yıl yaptığı gibi online bir şekilde gerçekleştirilecek.

Apple’ın her yıl yaptığı gibi bu yıl da WWDC’nin en yoğun günü Apple işletim sistemlerinin yeni sürümlerini duyuracağı gün olacak. Apple kullanıcıları ve geliştiriciler apple.com yada YouTube üzerinden etkinliği canlı bir şekilde izleyebilecekler.

Twitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyorTwitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyor

Apple, iOS 15’in tanıtım tarihini açıkladı

Henüz kesin olmazken, Apple’ın WWDC 2021 esnasında bazı yeni donanım ürünlerini de duyurması bekleniyor. Ancak geliştirici konferansı olduğundan ötürü etkinliğin yazılımlara yönelik olacağını belirtebiliriz. Bununla beraber Apple, etkinliğin son gününde App Store’daki uygulamalar için ise Apple Tasarım Ödüllerinin kazananlarını açıklayacak. WWDC 2021, yeni iOS ve macOS gibi işletim sistemi sürümlerinin duyurulmasının yanı sıra geliştiricilere odaklanan bir etkinlik olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Apple Developer uygulaması üzerinden yayınlanacak olan geliştiricilere özel bölümde tüm kayıtlı Apple geliştiricileri için ücretsiz olacak.

iOS 15 dahil Apple’ın tüm yeni duyurularını 7 Haziran tarihinde göreceğiz.  


Playstation Studios Steam sayfası duyurulduPlaystation Studios Steam sayfası duyuruldu
Apple, yeni iOS özelliklerini paylaştıApple, yeni iOS özelliklerini paylaştı

PAYLAŞ