iOS 14'te pil problemleri olduğunu kabul etti - Haberler - indir.com

iOS 14'te pil problemleri olduğunu kabul etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-05 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu son işletim sistemi sürümü olan iOS 14 ile beraber birçok sorunda geldi. Bu noktada iOS 14 ile beraber kullanıcıların şikayet etmiş olduğu en büyük sorunlardan birisi de hızlı pil tüketimi olmuştu. Apple’ın geçtiğimiz haftalarda iOS 14 güncellemesini yayınladığını biliyoruz. Bu yeni işletim sistemi iPhone kullanıcılarına yepyeni özellikler sunarken bazı problemleri de beraberinde getirdi. Diğer yandan bazı hatalarında giderildiği belirtilirken, güncellemeyi yapan kullanıcıların bazı kritik problemler ile de karşılaşmış olabileceği doğrulanıyor.

iOS 14 ile pil problemleri

iOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyoriOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyor

Apple’ın yayınlamış olduğu bir yazı ile iOS 14 ve watchOS 7’de veri ve pil ile alakalı yedi önemli sorun ifade ediliyor. Bu sorunların çözümü noktasında ise tüm içeriği ve ayarları iPhone’dan silmek olduğu belirtiliyor. Apple, aktivite, sağlık ve fitness uygulamaları ile alakalı altı problemin haricinde iPhone ve Apple Watch’ta artan pil tüketim probleminin de olduğunu belirtti. Birçok kullanıcı artan pil tüketimi ile alakalı Apple Support Twitter sayfasında şikayetlerini dile getirdiler. Şuan gözükene göre bu sorunlardaki tek olumlu durumun bir iOS güncellemesi göndermeden de çözülebilecek olması diyebiliriz. Ayrıca verilerin tamamen kaybolması gibi bir seçenek de bulunuyor. Ancak bu durumun Apple’ın öncelikli bir tercihi olmadığı kesin olarak biliniyor. Şuan bu çözümün problemden etkilenen kullanıcılar için ne kadar etkili olduğu noktası ise henüz bilinmiyor.

Hızlı pil tüketimi, Apple’ın ve iPhone kullanıcılarının son dönemde yaşadığı yoğun bir problemi haline gelmiş durumda. Tüm bunlar kapsamında iPhone 12 serisinin daha küçük piller ile gelecek olması da oldukça riskli gözüküyor. Öyle ki Qualcomm’unda bir hayli güç çeken yeni nesil 5G işlemcileri ile beraber Apple, yeni serisinde nasıl bir batarya performansı sunacak merakla bekleniyor.  


iOS 14.2 ikinci geliştirici betasında görülen emojileriOS 14.2 ikinci geliştirici betasında görülen emojiler
iOS 14 artık sürüm düşürme işlemi için uygun değiliOS 14 artık sürüm düşürme işlemi için uygun değil

PAYLAŞ