iOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacak - Haberler - indir.com

iOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-09 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

İşletim sistemine getirdiği yeniliklerle kullanıcılarının yüzünü gülümseten Apple iOS 14.5 sürümüyle varsayılan uygulama seçeneklerini genişletiyor.

Apple’ın iOS 14.5 beta sürümü güncellemesiyle birlikte kullanıcılarına Spotfiy’ı varsayılan müzik uygulaması olarak seçme imkanı sunuyor. Bu güncellemenin ardından artık Siri’ye müzik çalması yönünde komut verdiğinizde dijital asistan sizden öncelikle varsayılan müzik oynatıcısını seçmenizi isteyecek.

iOS 14.4 güncellemesi yayımlandıiOS 14.4 güncellemesi yayımlandı

Facebook'tan iOS 14 kullanıcıları için yeni giriş sistemi

Ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere söz konusu özellik artık Spotify’la da uyumlu bir şekilde çalışacak. Yani kullanıcılar telefonlarını iOS 14.5 sürümüne yükselttikleri zaman Spotify uygulamasını varsayılan müzik uygulaması olarak atayabilecekler. Bu seçimden sonra da Siri sonraki isteklerde hep seçilen uygulamayı kullanacak.

Özellik şimdilik iOS 14.5 beta kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumda. Yeni özelliği deneyimleme fırsatı bulan bazı kullanıcılar özellikte birkaç hata bulunduğunu söylüyor ancak iOS 14.5 sürümünün daha ilk beta sürümünün yayımlandığını düşünürsek bu hataların gayet normal olduğunu söyleyebiliriz. Özellik henüz ilk safhalarında olduğundan tam olarak .

Apple iOS 14.5'i yeniliklerle yayımlayacak

Yeni sürüm üzerindeki çalışmalarına halen devam etmekte olan Apple, birkaç hafta içinde iOS 15.5 işletim sisteminin üç, dört beta sürümünü daha yayımlayacak. Yayımlanan bu sürümlerde varsayılan müzik uygulamasını ayarlama seçeneği çok daha kararlı hale gelmiş olacak. Apple’ın iOS 14.5’in tam sürümünü ne zaman yayımlayacağı bilinmese de yeni arayüzün pek çok yenilikle birlikte yayımlanacağı biliniyor. iOS 14.5 hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

 


Facebook, iOS uygulamalarındaki Pop-up mesajlarının hedefli reklamların faydalarını tanıtacağını söylüyor!Facebook, iOS uygulamalarındaki Pop-up mesajlarının hedefli reklamların faydalarını tanıtacağını söylüyor!
Shazam, iOS 14 için widget özelliği kazandıShazam, iOS 14 için widget özelliği kazandı

PAYLAŞ