iOS 14.2 ikinci geliştirici betasında görülen emojiler - Haberler - indir.com

iOS 14.2 ikinci geliştirici betasında görülen emojiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-01 17:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple, ekosistemi olan iOS işletim sistemini güncellemeye devam ediyor. Son olarak iOS 14.2’nin ikinci geliştirici beta sürümünü yayınlayan şirket, yeni sürüm ile beraber kullanıcılara sunacağı yeni emojileri de gün yüzüne çıkardı. ABD’li teknoloji şirketi Apple, henüz geçtiğimiz haftalarda resmi olarak yayınlamış olduğu iOS 14’ün yeni bir beta sürümünü daha yayınladı. iOS 14 Beta 2 olarak geçen bu sürüm şuan için sadece geliştiriciler tarafından kullanılabiliyor. Geliştiricilerden yayınlanan haberlere göre yeni beta sürümü, beraberinde birçok yeni emoji ile geliyor. iPhone kullanıcıları, iOS 14.2 yükseltmesinin kullanıma sunulması ile beraber yeni emojileri kullanmaya başlayabilecekler.

Baktığımız zaman iOS 14’ün yeni emojilerini ilk defa görmüyoruz. Öyle ki Unicode Konsorsiyumu, Emoji 13.0 sürümünü bu yılın başında onaylamıştı. Temmuz ayına geldiğimizde ise yeni emojilerin bir bölümü gözükmüştü. Sunulan yeni beta ile beraber ise Apple’ın kullanıcılarına sunacağı yeni emoji tasarımlarının final halini görmüş olduk.

Facebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasındaFacebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasında

iOS 14.2 ikinci geliştirici beta sürümü yayınlandı

Apple, iOS 14.2’nin ikinci geliştirici betası ile beraber sunmuş olduğu yeni emojiler ile bu yıl toplamda 117 yeni emoji sunmuş oluyor. Ayrıca Apple’ın yeni emojileri kullanıma sunmasında bir detay da bulunuyor. Şirket genelde, yeni emoji paketlerini yeni mobil işletim sisteminin 2.sürümünde yayınlıyor. Bunun sebebi olarak ise kullanıcıları son sürüme teşvik etmek oluyor. Son olarak iOS 14 ile beraber bu emojilere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Bir süredir Mac platformunda yer alan emoji koleksiyonu arama özelliği, iOS 14 ile beraber iPhone cihazlara da geldi. Bu özellik ile kullanıcılar aramış oldukları emojilere çok kolay bir şekilde erişebiliyorlar. Bakalım bu yeni emoji çeşitleri ile beraber kullanıcılar ne derece beğenecek göreceğiz. Şuan için yeni emojiler bunlardan ibaret durumda.


Google, iOS 14'te Google Chrome'un neden varsayılan olması gerektiğini açıkladıGoogle, iOS 14'te Google Chrome'un neden varsayılan olması gerektiğini açıkladı
iOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyoriOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyor

PAYLAŞ