iOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyor - Haberler - indir.com

iOS 14.2 beta 2 ile bir çok yeni emoji geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi ürün portföyünü yeni bir akıllı saatle genişletti. Bugün itibariyle duyurusu yapılan Mi Watch Revolve, AMOLED ekran ve 14 güne kadar pil ömrü sunuyor. Çinli şirket Xiaomi, bugün Hindistan'da Mi Watch Revolve isimli akıllı saatinin duyurusunu gerçekleştirdi. Cihaz Google'ın WearOS platformu yerine şirketin kendi işletim sistemiyle çalışıyor. Xiaomi Mi Watch Revolve inç başına 326 piksel yoğunluğa ve maksimum 450 cd/m2 parlaklığa sahip 1.39 inç AMOLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Cihazda Daima Açık Ekran (Always on Display) desteği de bulunuyor.

VO2 Max ölçüm işlemi yapılabiliyor

Söz konusu bu akıllı saat kalp atış hızı izleme, stres seviyesi takibi, uyku kalitesini ve süresini izleme gibi standart özellikler sunuyor. Aynı zamanda VO2 Max (maksimum oksijen tüketimi) ölçümü yapabildiğini de belirtmekte fayda vardır. Xiaomi Mi Watch Revolve 10 spor modunu ve gerçek zamanlı olarak hava tahmini güncellemesini desteklediği gibi çeşitli solunum egzersizleri de sunuyor. Cihaz 5 ATM'ye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip olup kullanıcılara donanımlı bir kullanım sunuyor. 

Tüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saatTüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat

Fiyat etiketi de belli oldu

Akıllı saatlerde yaşanan en büyük sorunlardan biri de kısa pil ömrü olarak değerlendiriliyor. Çinli şirket Xiaomi Mi Watch Revolve'un aktif kullanımda 7 gün, ekonomi modunda 14 güne kadar dayandığını belirtti. Xiaomi'nin yeni akıllı saati 149 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. İlk müşteriler Mi Watch Revolve'u 135 dolar ödeyerek satın alma şansına sahip olacaklar.

 

 



PAYLAŞ