iOS 14 ile gelmesi beklenen özellikler - Haberler - indir.com

iOS 14 ile gelmesi beklenen özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-27 22:49:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın son işletim sistemi sürümü olan iOS 13 ile beraber kullanıcılara birçok yenilik ve içerik sunulmuştu. Ancak her güncellemede olduğu gibi iOS 13’te de bazı sorunlar bulunuyor. Apple bu sorunları çözmeye devam ederken, diğer yandan iOS 14 üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise yayınlanan bazı rapor içerikleri iOS 14 ile gelebilecek olan bazı özellikleri karşımıza çıkartıyor. iOS 14 ile beraber başlıca olarak Memoji ve Animoji özellikleri üzerinde ciddi gelişmelere sahne alacak. Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan iOS 13 sürümü oldukça heyecan yaratsa da, kullanıcıların yaşamış olduğu sorunlar oldukça şikayetlere sebep oldu. Apple ise bu durumu düzeltmek adına yoğun bir mesai harcamaya devam ediyor.

iOS 14 ile gelecek olan özellikler

iOS 14 ile Apple’da yepyeni bir dönem başlayacakiOS 14 ile Apple’da yepyeni bir dönem başlayacak

Raporlara göre iOS 14 hakkında bazı özellikler ortaya çıkıyor. Yeni işletim sistemi sürümünde Memoji ve Animoji özellikler güncellenecek ve bu eğlenceli özellik iPhone kamera arayüzüne direkt bir şekilde entegre edilecek. Apple’ın üzerinde durduğu en ciddi özelliklerden birisi TrueDepth kamera teknolojisi oluyor. Bu teknoloji ile kullanıcılar yüzlerine çeşitli animasyonlar ekleyebiliyorlar. Bu özellik oldukça kullanılırken, iOS 14’te daha aktif olması adına bir yenilikle gelecek. Bu tarz animasyon ve filtrelerin oldukça popüler olmasından ötürü Apple iOS 14’te kamera arayüzü tarafında önemli değişiklikler sunabilir.

iOS 13’te kamera tarafında önemli iyileştirmeler yapan şirket iOS 14 ile beraber ise Animoji ve Memoji gibi özellikleri kamera uygulamasına dahil edecek. Bu kapsamda ABD’li şirket Apple’ın iOS 14’ü 2020 yılının Haziran ayında gerçekleştireceği etkinlik ile beraber tanıtması bekleniyor. Eylül ayında ise her yıl olduğu gibi yeni iPhone modelleri ile beraber piyasadaki tüm kullanıcılar için güncelleme yayınlanmış olacak. Bakalım iOS 14 kullanıcı beklentilerini karşılayabilecek mi göreceğiz.  


iOS ve Android'e eski WhatsApp mesajlarına nasıl ulaşılır?iOS ve Android'e eski WhatsApp mesajlarına nasıl ulaşılır?
WhatsApp'ın iOS sürümüne 2 etkili özellik geliyorWhatsApp'ın iOS sürümüne 2 etkili özellik geliyor

PAYLAŞ