iOS 14 ile birlikte ücretsiz veya indirimli abonelik fırsatı - Haberler - indir.com

iOS 14 ile birlikte ücretsiz veya indirimli abonelik fırsatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 11:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, geliştiricilerin indirimli veya indirimli abonelikler sunmasına imkan tanıyan teklif  kodları hakkında bilgi verdi. Bu kodlar iOS 14 ve iPadOS 14 ile kullanıma sunulacak. Dev şirket, geliştiricilerin belirli bir süre için indirimli veya ücretsiz abonelikler sunabilmesine olanak tanıyan kod bilgilerinin duyurusunu yaptı. Gelecek günler içerisinde yayınlanacak olan iOS 14 ve iPadOS 14 ile geliştiricilerin kullanımına sunulacak olan teklif kodlarıyla, geliştiricilerin yeni aboneler edinmesi veya eski aboneliklerini geri kazanması amaçlanıyor. 

Ücretsiz veya indirimli abonelik fırsatı sunuluyor

Geliştiricilerin abone sayılarının artırılması için atılan bu hamle, Apple'ın komisyon gelirlerini de artıracak. Bu nedenle Apple, uygulama geliştiricilerine otomatik yenilenebilir abonelikler için aylık (kullandığınız kadar) veya 6/12 aylık ödemeli aboneliklerle çeşitli indirim kodları sunacak. Geliştiriciler indirimlerin yanı sıra müşterilerine ücretsiz deneme süresi de sunabilecek. Bu kodlar, geliştiriciler tarafından belirlenen müşterilere çevrimiçi veya çevrimdışı olarak iletilecek.

Facebook iOS işletim Facebook Lite desteğine son verdiFacebook iOS işletim Facebook Lite desteğine son verdi

Üretici şirket Apple'ın abonelik teklif kodları, kullanıcıları kodları kullanmaya, yönlendirmek için tek kullanımlık olan URL'ler içerecek. Müşteriler teklif başına sadece bir kod kullanabilecekken, geliştiricinin yapılandırma seçeneklerine bağlı olarak tek bir abonelik için birden çok teklif kodundan da yararlanabilecek. Bu kodlar oluşturulduktan en fazla altı ay sonra sona erecek. Teklif kodu sistemi, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan iOS 14 ve iPadOS 14 işletim sistemleriyle birlikte kullanıma sunulacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi edinmesi bekleniyor. 


iOS 14 Beta 5 yayımlandıiOS 14 Beta 5 yayımlandı
iOS 14 Beta 6 güncellemesi yayınlandıiOS 14 Beta 6 güncellemesi yayınlandı
iOS 14’ün önemli gizlilik koruma özelliğine Facebook'tan tepkiiOS 14’ün önemli gizlilik koruma özelliğine Facebook'tan tepki

PAYLAŞ