iOS 14 Beta 2 yayımlandı - Haberler - indir.com

iOS 14 Beta 2 yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın yeni işletim sistemleri olan iOS 14 ve iPadOS 14 için ikinci geliştirici beta sürümleri kullanıcılar için yayınlandı. Söz konusu bu yeni beta sürümleri, içerisinde birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi ile beraber geliyor. ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, iOS 14 ve iPadOS 14 işletim sistemi geliştirmelerini sürdürüyor. Şirketin işletim sistemleri için sunmuş olduğu ikinci beta sürümleri indirilmeye sunuldu. Eğer uyumlu bir iPhone veya iPad cihazınız var ise yeni beta sürümlerini indirerek yeniliklerden yararlanabilirsiniz. iOS 14 ve iPadOS 14 işletim sistemi sürümleri kullanıcılar için birçok yenilikle geliyor. En büyük yenilikler olarak widget’lar, uygulama kütüphanesi ve iPhone ana ekran düzeni yenilikleri oluyor diyebiliriz. Şuan için beta aşamasında olan söz konusu bu özelliklerin bu yıl içerisinde uyumlu olan tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

iOS 14 ve iPadOS 14 için Beta 2 güncellemesi yayınlandı

iOS’te Facebook karanlık mod desteğiiOS’te Facebook karanlık mod desteği

Apple’ın bu yeni işletim sistemi henüz beta aşamasında bulunuyor. Apple kayıtlı geliştiricileri için iOS 14 Beta 2 ve iPadOS 14 Beta 2 yayınlandı. Her iki işletim sisteminin yeni beta sürümlerinde birçok hata düzeltmesi ile beraber performans iyileştirmeleri bulunuyor. Bir önceki beta sürümünü kullanıyorsanız, yeni sürümü yüklemenizi öneririz.

  • Telefonunuzu şarja takın.
  • Ayarlar uygulamasına girin
  • Genel > Yazılım Güncelleme adımlarını izleyin
  • Beta 2 indirme güncellemesini yükleyerek hazır olduğu zaman İndir ve Yükle diyerek kurmaya başlayın.

Ancak hatırlatmak isteriz ki, kayıtlı bir geliştirici olmadan da cihazınıza iOS 14 beta sürümünü indirebilirsiniz. Apple’ın yayınlamış olduğu profil sayesinde iOS 14 beta sürümlerini dilediğiniz gibi uyumlu olan iPhone cihazlarınıza kurabilirsiniz. Ancak henüz bu güncellemelerin beta sürümde olduğu için çeşitli hata ve sistemsel hatalara sebep olacağını belirtelim.


iOS 13.6 Beta 3 yayımlandıiOS 13.6 Beta 3 yayımlandı
Apple iOS'taki casusluk yapan uygulamaları ifşa ettiApple iOS'taki casusluk yapan uygulamaları ifşa etti

PAYLAŞ