iOS 13'ün görücüye çıkacağı WWDC 2019'un tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

iOS 13'ün görücüye çıkacağı WWDC 2019'un tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 14:40:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sık sık yenilikleri ile gündeme gelmeyi başaran Apple şimdi de iOS 13'ü tanıtmak için hazırlanıyor. Her yıl düzenlediği geleneksel Dünya Geliştirici Konferansa'nın 2019 yılında düzenleneceği tarih belli oldu. Apple sevdalıları tarafından merakla beklenen iOS 13 serisi Haziran ayında tanıtılacağı bekleniyor. Herkes tarafından bilinen WWDC 2018'de 4-8 Haziran ayında gerçekleşmişti. 2017 yıllında ise Haziran'ın 5-9 tarihlerinde gerçekleşmişti. Bu tarihlere bakıldığında 2019 etkinliğinin ise 3-7 Haziran arasından gerçekleşeceği düşünülüyor. 

WWDC etkinliği Haziran ayında gerçekleşecek

Yepyeni ürünleri ile sevenleri mutlu etmeyi başaran Apple bu sene de yepyeni bir akıllı cihaz ile karşımıza çıkacak. Apple Şirketi işe yakınlığı bilinen MacRumors tarafından sunulan bilgilere göre 2019 Apple WWDC etkinliği 3-7 Haziran ayında California’nın San Jose kentinde bulunan McEnery Kongre Merkezi’nde yapılacak. Her yıl büyük ilgiyle karşılanan bu etkinlik bu yıl iOS 13'e ev sahipliği yapacak. Beklenen etkinliğin bu yılda her yıl olduğu gibi bekleyenleri memnun edeceğe benziyor. 

iOS 13, 2019'un Yarı Yılında Karşımıza Çıkmaya HazırlanıyoriOS 13, 2019'un Yarı Yılında Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

MacRumors tarafından sızılan bu bilgilere bakılırsa iOS 13'ün yanı sıra aynı zamanda macOS 10.15, wachOS 6 ve tvOS 13 gibi ürünler de tanıtılacak. Apple tarafından her yılın yazına doğru gerçekleştirilen Dünya Geliştirici Konferansı, 2019 yılında da yepyeni ürünlere ev sahipliği yaparak bekleyenleri sevindirecek. 

iOS 13'ün diğerlerinden farkı ne olacak

Her geliştirdiği akıllı cihaz ile gündem omayı başaran Apple, iOS 13 akıllı cihaz ile de takipçilerini memnun edeceğe benziyor. Yeni tasarım ve yeni özellikler ile kullanıcının beklentilerini karşılayacak olan iOS 13 bir çok işlevselliği ile etkinlikte göz dolduracak gibi duruyor. Haziran ayında gerçekleşecek olan WWCD etkinliğinde iOS 13'ün karanlık mod özelliği tanıtılacak. Elde edilen verilere göre yeni iOS'un oldukça yaygın bir şekilde kullanılan Carplay uygulamasında da beklenenin üstünde iyileştirmeler olacağı belirlendi. Söz konusu değişlikler ile uygulamanın işlevselliği olduğundan çok daha ileri düzeyde olup kullanıcılarına çok daha verimli bir hizmet sunacaktır. 

Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda Apple'ın, iPad'ler için de yepyeni bir ana ekran üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni ana ekran sayesinde iPad'lerin ekran görüntüsü çok daha canlı olacağa benziyor. Tüm bu özelliklerinin her birinin elde edilen verilen doğrultusunda düşünüldüğünü de unutmayalım. Her yıl birbirinden farklı ürünler ile etkinliği zenginleştirmeyi başaran Apple firması bu yılda iOS 13 ve diğer ürünler ile etkinliğe katılan ve takip eden herkesi oldukça heyecanlanacak gibi duruyor. 


iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacakiOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak
iOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellikiOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellik
iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek?iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek?

PAYLAŞ