iOS 13'ün Açıklanacağı Tarih Belli Oldu - Haberler - indir.com

iOS 13'ün Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 13:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

3-7 Haziran tarihleri arasında pple tarafından gerçekleştirilecek olan Dünya Geliştirici Konferansı (WWDC) için hazırlamış olduğu basın davetiyelerinin içeriğinde, iOs 13 için son derece önemli detayların yer aldığın bildirildi. Yani yakın zamanda iOS 13'ün detayları ile ilgili yepyeni bilgiler elde edeceğiz. Bu yıl Apple tarafından düzenlenecek olan WorldWide Developer Conference (WWDC) etkinliğinin tarihi daha önce 3-7 haziran şeklinde açıklanmıştı. San Jose, Kaliforniya’da bulunan McEnery Convention Center’da gerçekleşecek olan etkinlik için basın davetiyeleri de sahiplerine verilmeye  başlandı. Bu davetiyeler, iOS 13'ün 3 Haziran tarihinde tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Birden fazla seçeneği bir araya getirecek olan iOS 13 sürümü akıllı cihazlarınızı yepyeni hale getirecektir. iOS 13 sürümünün tanıtılacağı Dünya Geliştirici Konferansı'nın davetiyelerinde yer alan nota göre akıllı cihaz üreticisi Apple, konferans içerisinde iOS 13 hakkında ,ilk defa resmi açıklamalar yapacaklarının bilgisini verdi. iOS cihazlarınızı çok yakında iOS 13 ile güncelleyerek daha da fonksiyonel bir hale getireceksiniz. Konferans içeriğinde iOS 13 ile ilgili yapılacak olan açıklamalara yeni özellikler, beta sürümünün ne zaman yayınlanacağı gibi konular ve bu konular ile ilgili yapılacak olan yenilikler hakkında da bilgi verilecek. 

iOS 13 çok yakında geliyor

iOS 13 sürümünün kendi içerisinde özel bir karanlık mod ile geleceğini biliyoruz. Son zamanlarda karanlık mod özellikleri bir çok uygulamada yer alıyor. Zaten son zamanlarda kullanıcıların uygulamalarında ya da yazılımında karanlık mod talepleri de oldukça fazlalaştı. Bu sebeple şirketler ürünlerini güncellerken karanlık mod özelliğini de eklemeyi ihmal etmiyorlar. Kullanıcılar da bu durumdan son derece memnunlar. Android Q da beta sürümünde kullanıcıların istedikleri şekilde karanlık mod ile gelmişti. Bu sayede kullanıcılar akıllı cihazlarında karanlık mod özelliğini kullanarak daha fonksiyonel bir akıllı cihaz elde edebilirler. 

Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek olan etkinlikte, Apple'ın, diğer işletim sistemi seçenekleri hakkında da verilecek olan bilgiler şaşırtıcı olmayacaktır. Akıllı saatler için yeni, Apple Store uygulamasını destekleyen bir watchOS, akıllı televizyonlar ve Apple TV'nin destekleyeceği tvOS ve bunun yanı sıra aynı zamanda özellikle de yeni iPad'ler de kullanılacak olan bir macOS açıklamaları da ihtimal değerinde bulunuyor. Haziran ayında tüm teknoloji dünyasını ilgilendiren bu etkinlik kapsamında birbirinden farklı yenilikler ile karşı karşıya geleceğiz. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen yine aynı etkinlikte bu yıl göre daha çok yazılımsal yeniliklere odaklanılmıştı.

Geçtiğimiz yıl ABD'li dev sadece MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarını yenileyerek bunun bilgisini vermişti. Haziran ayında ger.ekleşecek olan etkinlikte de benzer içerikler ile karşı karşıya geleceğiz fakat Apple'ın bir şey daha şeklinde kimsenin bilmediği yenilikleri de açıklaması halinde şaşırmamak gerekiyor. Etkinlik içeriğinde sürpriz açıklamalar ile karşı karşıya gelmemiz de mümkündür. Bu yıl ki etkinlikte Apple'ın birbirinden farklı açıklamaları ile karşı karşıya geleceğiz. Bu sayede kullanıcılar yeni Apple cihazlar birbirinden farklı özelliklere sahip olacak ve son derece fonksiyonel seçenekleri değerlendirecekler. 





PAYLAŞ