iOS 13’teki o değişiklik, e-postaların silinmesine yol açıyor - Haberler - indir.com

iOS 13’teki o değişiklik, e-postaların silinmesine yol açıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 21:04:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Yazılım

Teknoloji ve yazılım devi Apple geçtiğimiz süreçte iOS 13 adıyla yayınladığı işletim sisteminin yeni güncellemesiyle birlikte tasarım yönünde birtakım değişikliklere gitti. Ancak tasarım yönünde yapılan bu değişiklik kullanıcıların e-postalarının yanlışlıkla silmelerine neden oluyor.

Amerikan merkezli teknoloji ve yazılım firması Apple mobil cihazlar için duyurduğu iOS 13 güncellemesiyle birlikte şu sıralar başı dertte. iPhone kullanıcılarının neredeyse yüzde 50’si yeni güncellemeyi cihazlarına yüklemiş durumda. Ancak iOS 13 ile birlikte kullanıcılar birçok hata ile baş başa kaldı. Bu hatalardan biri de yeni tasarımdan kaynaklıyor. iPhone kullanıcıları durumdan muzdarip.

Android ve iOS için Viber Uygulaması GüncellendiAndroid ve iOS için Viber Uygulaması Güncellendi

iOS 13’te can sıkıcı hata

Apple, iOS 13 güncellemesiyle birlikte iPhone cihazlara yeni özelleştirmeler söz konusu olmuştu. Bu yeni özelleştirmelerle birlikte kredi kartı bilgilerinin başkaları tarafından görülebilmesi gibi bazı can sıkıcı hatalar da ortaya çıkmıştı. Bir başka hata ise tasarım kısmında yapılan bir değişiklikten kaynaklanıyor. Yeni tasarım ile birlikte e-posta yanıtlama düğmesinin hemen solunda yer almaya başlayan çöp kutusu seçeneği kullanıcıların yanlışlıkla e-postalarını silmelerine neden oluyor.


iOS için Google Play Music YayınlandıiOS için Google Play Music Yayınlandı
iOS Uygulaması Fragmanlar GüncellendiiOS Uygulaması Fragmanlar Güncellendi

PAYLAŞ