iOS 13.6, iPadOS 13.6 ve tvOS 13.4.8 Beta 2 yayımlandı - Haberler - indir.com

iOS 13.6, iPadOS 13.6 ve tvOS 13.4.8 Beta 2 yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Apple, iOS, tvOS ve iPadOS için geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk beta sürümü sonrasında bu hafta ise ikinci beta sürümleri de yayınlandı. Yeni beta sürümleri ile beraber işletim sistemlerine yeni özellikler ve yenilikler gelmedi. Her hafta yeni bir beta sürümü yayınlamaya devam eden Apple, geçtiğimiz hafta ile beraber iOS, tvOS ve iPadOS işletim sistemlerinin yeni sürümleri için ilk beta sürümlerini yayınlamıştı. Şirket, bugün söz konusu bu işletim sistemlerinin ikinci beta sürümlerini de yayınlayarak her zamanki adımlarını takip etmiş oldu.

Apple, bugün itibariyle iOS 13.6, iPadOS 13.6 ve tvOS 13.4.8 işletim sistemleri için ikinci beta sürümlerini yayınladı. Apple tarafından yayınlanan bu yeni beta sürümleri, şirketin kendi internet sitesinden indirilebilir bir hale geldi. Yeni beta sürümleri ile ne gibi yenilikler geliyor gelin bakalım.

iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?

iOS 13.6 ve iPadOS Beta 2 yayınlandı

Apple’ın yeni iPadOS 13.6 ve iOS 13.6 sürümlerinin ikinci beta güncellemeleri yayınlandı. Bu yeni beta sürümlerde iOS tarafında Apple tarafından gönderilen güncellemelerin otomatik yüklenip yüklenmeyeceğini seçebileceğiniz bir tuş eklendi. Ayrıca her iki işletim sistemi için de hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yapıldı.

tvOS 13.4.8 Beta 2 yayınlandı

Apple’ın bugün yayınlamış olduğu beta sürümleri arasında olan tvOS 13.4.8 işletim sisteminin ikinci beta sürümü de bulundu. Apple’ın dördüncü ve beşinci nesil Apple TV modelleri için yayınlanan yeni beta sürümleri geliştiriciler için cihazlara indirilebilir hale geldi. Bu beta sürümü ile işletim sistemine önemli bir yenilik gelmezken, genel itibariyle geliştirmeler ve iyileştirmeler yapıldı. Apple’ın yayınlamış olduğu iPadOS, iOS ve tvOS haricinde ise macOS Catalina 10.15.6 işletim sistemi için de ikinci beta sürümü yayınlandı. Apple’ın iOS 14 sürümünü ise Eylül ayında sunacağını belirtelim.


iOS 14 ile birlikte iPhone'lar arama kaydetme özelliği gelebiliriOS 14 ile birlikte iPhone'lar arama kaydetme özelliği gelebilir
Apple iOS 3.5 güncellemesi için kritik bir karar aldıApple iOS 3.5 güncellemesi için kritik bir karar aldı

PAYLAŞ