iOS 13.6 Beta 3 yayımlandı - Haberler - indir.com

iOS 13.6 Beta 3 yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-01 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple, en güncel işletim sistemi olan iOS 14 Beta sürümünü geliştiriciler için kullanıma sunmuştu. Ancak henüz piyasada yaklaşık 3 ay da iOS 13 kullanılmaya devam edilecek. Bu kapsamda ise iOS 13.6 sürümü için üçüncü beta versiyonu da yayınlandı. iOS 13.6 Beta 3 olarak gelen bu yeni sürüm güncellemesi haricinde iPadOS 13.6 Beta 3 sürümü ile macOS’tan tvOS yazılımlarına kadar diğer işletim sistemleri için de yeni beta sürümlerinin çıktığını belirtelim.

iOS 13.6 Beta 3 güncellemesi yayınlandı

iOS 14 tanıtıldıiOS 14 tanıtıldı

iOS / iPad OS 13.6 sürüm güncellemeleri ile beraber kullanıcılar yazılım güncelleme tarafında daha fazla denetime sahip olabilecekler. iPhone yada iPad’in Wi-Fi ağına bağlandığında güncellemeyi otomatik olarak indirip indirmeyeceğine ve bu güncellemenin ne zaman yükleneceğine gibi detaylara karar verebiliyorsunuz. Sağlık uygulaması tarafına eklenen Belirtiler kısmında ise kullanıcılar vücut ve kas ağrıları, öksürük, baş dönmesi, iştah değişiklikleri, bayılma, bulantı, baş ağrısı ve daha çeşitli gibi semptonları dahil edebilecekler. Bu sayede bu semptonları zaman içinde gözlemleyebilir ve doktor ile paylaşabilirsiniz.

Apple News uygulamasında ise bir şey okumaya başlandığı zaman kaldığınız yeri kaydetme sonrasında uygulamadan çıkmayı sağlayan bir seçenek getirildi. Bunun haricinde Apple News+ Audio özelliğine dair yeni bazı detaylar da iOS 13.6’da yer alıyor. WWDC 2020 etkinliğinde iOS 14 tanıtımı yapılırken, iPhone ve Apple Watch cihazlarını araba anahtarı olarak kullanmaya yarayan yeni CarKey özelliğinin iOS 13’e gelmesi bekleniyordu. Bu kapsamda iOS 13.6 ile CarKey’in tanıtılması bekleniyor. Bu yeni araba destek özelliği ilk etapta BMW iş birliği ile 2021 BMW 5 serisi modellerinde bu destek sunulacak. İlerleyen dönem ve yıllarda ise bu araba desteğinin daha da genişletilmesi bekleniyor.


iOS 14'le gelen ses tanıma özelliği kullanıcıların hayatını kolaylaştıracakiOS 14'le gelen ses tanıma özelliği kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak
iOS’te Facebook karanlık mod desteğiiOS’te Facebook karanlık mod desteği

PAYLAŞ