iOS 13.4.5 Beta 2 çıktı! - Haberler - indir.com

iOS 13.4.5 Beta 2 çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi dün itibariyle tanıtmış olduğu yeni 2020 model iPhone SE cihazı ile beraber geliştirici beta sürümlerine de yeni güncellemesini sundu. Söz konusu güncelleme ile beraber hata düzeltmeleri ve çeşitli yenilikler geliştiricilere sunuluyor. Apple, 2020 model iPhone SE cihazı ve iPad Pro için Magic Keyboard ürünlerinin tanıtımlarının yanı sıra iOS ve iPadOS’un yeni sürümlerini de indirmeye sundu. Markanın uyumlu olan iPhone ve iPad’ler için iOS 13.4.5 ve iPadOS 13.4.5’in ikinci geliştirici beta versiyonunu kullanıcılarına sundu. Şirketin iOS 13.4.5 ve iPadOS 13.4.5’in ilk geliştici versiyonu bildiğiniz üzere 2 hafta önce yayınlanmıştı.

Şimdi ise Apple, ikinci geliştirici beta versiyonunu yayınladı. İki güncelleme de Apple’ın beta yazılım programına dahil olan cihazlar için idirilebilir olurken, güncelleme iOS 13 yada iPadOS 13 uyumlu her cihazda kullanılabiliyor.

Apple iOS 13.4.1 sürümüyle hataları giderdiApple iOS 13.4.1 sürümüyle hataları giderdi

Güncelleme VPN sorunlarını gideriyor

iPadOS 13.4.5 ve iOS 13.4.5 sürümleri ile beraber hata düzeltmelerinin yanı sıra yeni özellikler de geliyor. İşletim sisteminin son versiyonu olan  bu sürümde Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram üzerinden paylaşılabilecek. Fakat bu özellikte henüz hatalar yer alırken, şirket bu hataları telafi etmek için üzerinde çalışmasını sürdürüyor. Apple’ın Touch ID sensörüne sahip akıllı teleofn ve tabletlerine CarKey desteği entegre ediliyor. Güncelleme ile iPhone ve iPad cihazlarda yaşanan VPN problemleri de çözlüyor. VPN sorunları sebebiyle yeterli güvenlik sağlanmıyor ve problemler yaşanıyordu. Ayrıca Safari’den girilen Google’da + sembolü aramasında yaşanan sorunda giderildi.

iOS 13.4 güncellemesi nisanın ilk haftasında tüm kullanıcılara sunulmuştu. Bu güncellemeler ile beraber iPad’lere fare ve trackpad desteği tam olarak gelmişti. Güncelleme ile beraber ayrıca CarKey uygulama arayüzü, iCloud dosya paylaşımı ve iPad’in fotoğraflar uygulamasında klavye kısayolları gibi özellikler de güncellemeler içinde bulunmuştu.


iOS 14 ugulama indirme zorunluluğunu ortadan kaldırabiliriOS 14 ugulama indirme zorunluluğunu ortadan kaldırabilir
WhatsApp'ın iOS beta sürümü güncellendiWhatsApp'ın iOS beta sürümü güncellendi

PAYLAŞ