iOS 13.3.1'in ikinci beta sürümü yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS 13.3.1'in ikinci beta sürümü yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-17 12:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple, Eylül ayında yayınlamış olduğu iOS 13 sürümü sonrasında güncellemelerini hızlandırmış durumda. WWDC 2020’de duyurulması sonrasında bir yandan iOS 14 sürümü için çalışmalar devam ediyor. Şimdi ise iOS 13.3.1 Beta 2 sürümü yayınlandı. Yaklaşık bir ay önce 18 Aralık tarihinde ilk beta iOS 13.3.1 yayınlanmıştı. Beta güncellemeler olan bu sürümler Apple’ın geliştiriciler için yayınlamış olduğu test sürümleri oluyor. Apple’ın test sürümünde en dikkat çeken nokta ise ara güncelleme olması diyebiliriz. Öyle ki Apple ara güncellemeler için bugüne kadar test sürümü yayınlamıyordu. Ancak bu durum iOS 13.3.1 ile beraber değişikliğe uğramış gibi gözüküyor.

iOS 13.3.1 Beta 2 yayınlandı

iOS 14 ile gelmesi beklenen özellikleriOS 14 ile gelmesi beklenen özellikler

Apple, güncelleme notlarında detay vermezken, iOS’un ilk sürümünden beri yapmış olduğu şey olarak bir önceki sürümde tespit ettiği hataları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. iOS 13.3.1 ile beraber kullanıcıların Posta uygulamasında yaşamış olduğu sorunlarında giderilmesi bekleniyor. Diğer yandan İletişim Sınırları özelliğinde yaşanan hataların giderilmesi ve Bluetooth uyumsuzluklarının çözülmesi bu güncelleme ile bekleniyor. Yaşanan bu iletişim sınırlama özelliğindeki hata ile bilinmeyen bir numaradan iletişim sağlamak isteyen birisine mesaj gönderilebiliyordu.

Bu yeni sürümü geliştiriciler yükleyebilirken, UDID kaydı yapılmış olan bir profile sahipseniz sizde güncellemeyi indirebilirsiniz. Test sürümü olduğundan ötürü çeşitli problem ve yazılımsal sorunlar bu sürümde yer alacaktır. Ancak yine de nihai sürümü beklemekte fayda olacaktır.  


Android 11' ve iOS 14'te olmasını beklediğimiz 9 iyileştirmeAndroid 11' ve iOS 14'te olmasını beklediğimiz 9 iyileştirme
YouTube’un iOS sürümüne filtre etiketleri geldiYouTube’un iOS sürümüne filtre etiketleri geldi

PAYLAŞ