iOS 13.3 için kötü haber: Girmek var, çıkmak yok! - Haberler - indir.com

iOS 13.3 için kötü haber: Girmek var, çıkmak yok!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-20 19:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın işletim sistemi iOS 13 için geliştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Yeni iOS 13 sürümleri ile sorunları çözmeye devam eden bu sürüm hakkında kötü bir haber geldi. Bildiğiniz üzere Apple kullanıcıları tarafından yeni sürüm beğenilmediği zaman önceki sürüme dönme imkanı da bulunuyor. Ancak iOS 13.3 sürümü için düşürme işlemi adına yaşanan bir gelişme kullanıcıları üzdü diyebiliriz. Kullanıcılarının yeni iOS sürümü ile güvenlik paketleri ile işlevsel özelliklerden geri kalmasını istemeyen Apple, her yeni iOS sürümünden sonra bir önceki sürüme geri dönüşü engelliyor. Bu bağlamda Apple’ın almış olduğu bu geri dönüşü kapatma kararı ise kullanıcı güvenliği açısından oldukça yararlı bir durum diyebiliriz.

iOS 13.3 Sürüm Düşürme İşlemi Kapatıldı

IOS 13.3 ile gelen yeniliklerIOS 13.3 ile gelen yenilikler

Şirket güncellemeleri kolaylaştırmak ve sürümler arasındaki kararsızlıkları engellemek adına kullanıcılarını jailbreak yönteminden de uzak tutmak istiyor. Öyle ki jailbreak yöntemi ile kullanıcılar eski sürümlere dönüş yapabiliyor. Ancak kendi istekleri kapsamında en güncel ve yenilikçi özelliklerden ise mahrum kalmış oluyor. Son dönemde ise binlerce kişinin iOS 13’ten uzaklaştığı ortaya çıkmıştı. Yaşanan yazılım problemleri kullanıcıların keyfini bozarken, güncellemeler yayınlamaya devam eden Apple son olarak dün iOS 13.3.1 Beta sürümünü iOS kullanıcılarına sunmuştu.

Apple, eski sürümleri aşamalı bir şekilde kaldırıyor. Bu noktada iOS 13.2.3 için attığı imzanın artık kaldırıldığını ve geriye dönüşün olmayacağını belirtelim. Bundan böyle iPhone ve iPad kullanıcıları eski sürüme dönüş yapamayacak.  


iOS 13.3 ve iPadOS 13.3 çıktı! Yenilikler ve çözülen sorunlar belli olduiOS 13.3 ve iPadOS 13.3 çıktı! Yenilikler ve çözülen sorunlar belli oldu
iOS 13’ün çok sevilen özelliği Android 11'e gelecek!iOS 13’ün çok sevilen özelliği Android 11'e gelecek!

PAYLAŞ