iOS 13.2 güncellemesi HomePod'ları kullanılamaz hale getirdi - Haberler - indir.com

iOS 13.2 güncellemesi HomePod'ları kullanılamaz hale getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 17:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Apple’ın yeni iOS güncellemesi olan iOS 13.2, henüz geçtiğimiz gün itibariyle yayınlandı. Yeni güncelleme ile beraber bazı yeni özellikler ve iyileştirmeler yapılırken, bazı sorunlarda ortaya çıkmış oldu. Bu sorunlardan birisi ise HomePod cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Henüz geçtiğimiz gün tüm destek sunan iPhone cihazlar için yayınlanan yeni 13.2 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile beraber Apple’ın yeni kulaklık modeli AirPods Pro’ya destek getirilirken, ayrıca işletim sisteminde bulunan birçok sorunda çözüme erişti. Ancak cihazlara yeni özelliklerin eklenmesinin yanı sıra Apple’ın kablosuz hoparlör modeli olan HomePod ise çalışamaz bir hale geldi.

iOS 13.2 Güncellemesi HomePod’ları Sorunlu Hale Getirdi

 

Apple Homepod satışa Japonya'da başlıyorApple Homepod satışa Japonya'da başlıyor

@AppleSupport This is my HomePod in 13.2 that I wanted to reset because he wasn’t working as expected. No it’s stuck on the white spinning light, rebooting every 6 seconds

Birçok kullanıcının paylaşımları ve raporlarına göre yeni iOS 13.2 güncellemesi sonrasında HomePod cihazlar tamamen kullanılamaz hale gelmiş durumdalar. Öyle ki güncelleme sonrası cihazın sürekli kendisin yeniden başlattığı ve yanan ışığı haricinde bir tepki vermediği belirtiliyor. iOS 11’den beri güncellemelerde çeşitli cihaz problemleri yaşayan Apple’ın en sorunlu güncellemesinin iOS 13 olduğu açık bir şekilde gözüküyor.

Hiçbir şekilde tepki vermeyen ve çalışma sorunu yaşayan HomePod cihazlar için Apple’dan henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak şirketin gerekli düzenlemeler sonrası bir iyileştirme yaması yayınlaması bekleniyor. HomePod kullanıcılarının şuan için iOS 13.2 güncellemesini yapmaması kullanmalarına devam etmeleri gerekiyor. Yakın zamanda şirketten HomePod cihazlarına özel bir güncelleme sunması bekleniyor. Güncellemenin ne zaman sunulacağı ise henüz netleşmiş değil.


Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyorSpotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyor
Son güncelleme ile kullanılamaz hale gelen Google Home'lar yenisiyle değiştirilecekSon güncelleme ile kullanılamaz hale gelen Google Home'lar yenisiyle değiştirilecek

PAYLAŞ