iOS 13 Ve iPadOS Açık Betası Yayında - Haberler - indir.com

iOS 13 Ve iPadOS Açık Betası Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 10:12:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz dönmelerde birbirinden farklı teknoloji şirketinin katılımı ile gerçekleşen WWDC 2019 etkinliği kapsamında birbirinden farklı ürün ile karşı karşıya geldik. Etkinliğe katılım gösteren teknoloji şirketleri üretmiş oldukları teknolojik ürünleri tanıtarak kendilerine yer edindiler. WWDC etkiliği ile beraber birçok şirket pek çok yeni yazılım ve güncellemeye ev sahipliği yaptı. Bunun yanı sıra aynı zamanda geliştirici şirketlere özel yayınlanan birkaç sürüm bilgisinin ardından herkese açık iOS 13 beta sürümü etkinlik içerisinde yayınlandı. iOS beta sürümü ile beraber kullanıcılar birbirinden farklı yeni ürün ile karşılaşacak ve yeni hizmetleri değerlendirmenin tadını çıkaracaklar. 

iOS 13 beta ve iPadOS beta sürümleri yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen iOS 13 ve iPadOS beta sürümü herkes için yayınladı. Apple, bildiğiniz üzer her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran yenilikler ile beraber geliyor. Uzun süredir beklenen Apple hamlesi nihayet WWDC 2019 etkinliği kapsamında gerçekleştirdi. Sonunda heyecanla beklenen iOS 13 beta sürümü herkes için aktif hale getirildi. Söz konusu bu sürüm geliştirici hesaba sahip olmayan kullanıcıların da kullanabileceği beta sürümü, birbirinden farklı yeni özellikler ve son derece kullanışlı hizmetler ile daha kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. 

iOS Cihazlarda Chrome Şifrelerinin Yedeklenme İşlemi Nasıl Yapılır?iOS Cihazlarda Chrome Şifrelerinin Yedeklenme İşlemi Nasıl Yapılır?

Hem geliştirici şirketler hem de kullanıcılar için kullanıma aktif hale getirilen iOS 13 beta sürümü ile belirli özelliklerden faydalanırken sunulan hizmetleri de değerlendirebileceksiniz. WWDC 2019 etkinliğin en çok ses getiren ürünlerinden biri olan iOS 13 beta sürümü ve iPadOS beta sürümü he geliştiriciler hem de kullanıcılar için sunuldu. Bu yeni iOS sürümü oldukça dikkat çekici özelliklere sahiptir. Apple, iOS 13 beta sürümüne ait olan beta ile beraber aynı zamanda iPadOS beta ve MacOS Catalina beta sürümlerini de etkinlik içerisinde herkese açık hale getirdi. Böylelikle söz konusu bu beta sürümlerini sorunsuz bir şekilde deneyebilirsiniz. Konu ile ilgili yapılan yorumlara baktığımızda bir çok kişinin iOS 13 sürümünün beta sürümünün daha dikkat çekici bir noktada yer aldığını görüyoruz. 

Güncellemenin içeriğinde temel uygulamaları üzerinde çeşitli değişikliklerin yanı sıra aynı zamanda karanlık mod desteği de birçok kullanıcının heyecanlanmasını sağlayacak özelliklere sahiptir. Bununla beraber aynı zamanda iPad modelleri için de yeni yazılım betası sürümü de, bir ilke adım atmak için önemli bir noktada bulunuyor. Beklenen yenilikler ile beraber gelen bu sürümler kullanıcıların kullanımlarını artıracaktır. Siz de Mac kullanıcılarından biriyseniz yeni MacOS beta sürümünden sizde sorunsuz bir şekilde faydalanabilir ve sunduğu özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yapılan yenilikleri değerlendirmek adına yeni güncellemeleri yaparak değerlendirebilirsiniz. Şunu da belirtmek gerekiyor ki yeni beta sürümü halen geliştirme aşamasındadır ve önemli hatalar üzerinde birbirinden farklı yenilikler yapıldı. Böylelikle kullanıcıların karşılaşmış olduğu hatalar kolaylıkla giderildi. Güncelleme ile beraber gelen yeni özelliklerin keyfini çıkarmak adına tüm durumları da göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmanız gerekiyor. Yeni iOS 13 sürümü ile beraber cihazlarınızı kolaylıkla güçlendirebilirsiniz. 

 


iOS 13, iPhone Bataryalarının Ömrünü UzatacakiOS 13, iPhone Bataryalarının Ömrünü Uzatacak
iOS 13 Uygulamaları Kullanıcıları UyarılacakiOS 13 Uygulamaları Kullanıcıları Uyarılacak

PAYLAŞ