iOS 13 İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı! - Haberler - indir.com

iOS 13 İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-29 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bu yıl Eylül ayında yeni iPhone modelleri ile beraber en yeni iOS sürümü olan iOS 13’ü tanıtacağı biliniyor. Bu yeni sürüme dair bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi ise bazı ekran görüntüleri sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri ile beraber ise yer alacak olan bazı yeni özellikler de ortaya çıkmış oldu. WWDC 2019 konferansı ile beraber tanıtılacak olan iOS 13, birçok yeni özelliğe de sahip olacak. 9to5Mac kaynaklı paylaşımlara göre bu yeni işletim sisteminin bazı sistem ekran görüntüleri ortaya çıktı. Yeni sürümle beraber en merak edilen özellik olan Karanlık Arayüz Modu kullanıcılara sunulacak. Ayarlar ve kontrol merkezi üzerinden aktif edilebilecek bu mod sayesinde, özellikle güç tasarrufunun gerçekleşmesi bekleniyor.

iOS 13 Hakkında Yeni Görüntüler

iOS 13 ile Gelecek ÖzellikleriOS 13 ile Gelecek Özellikler

Diğer yandan Apple, gece koşullarında iPhone ve iPad cihazların daha kullanılabilir olmasını sağlayacak. Ayrıca ortaya çıkan görsellere göre iOS 13 sisteminde ekran görüntüsü alma arayüzü de karşımıza çıkmış oluyor. Daha öncesinde ekran görüntüsü alındığı zaman hızlı düzenleme için sol alttaki ikona tıklamak gerekiyordu. Ancak yeni sürüm ile beraber bu durum ortadan kalkacak ve alınan ekran görüntüsü direkt bir şekilde düzenleme yapılabilecek.

Ayrıca 9to5Mac’de yer alan bir başka detaya göre iPhone’un hatırlatıcı uygulaması olan Anımsatıcı tarafında arayüz baştan aşağı yenilenmiş olarak gelecek. Diğer yandan yeni iOS sürümü ile beraber Find My adlı uygulaması kullanıma sunulacak. Bu uygulama içerisinde hem Find My Friends hem de Find My iPhone özellikleri beraber bulunacak. Kullanıcıların büyük bir heyecanla beklediği iOS 13 ve sahip olduğu tüm bu yeni özellikleri, Eylül ayı ile beraber tanıtıldığı zaman görüp deneyimleyebileceğiz. Gelecek olan özelliklerin sadece bunlar ile kalmayıp, daha farklı içeriklerinde olması bekleniyor.  


Steam Link Artık iOS ve Apple TV'de!Steam Link Artık iOS ve Apple TV'de!
iOS 13'ün Açıklanacağı Tarih Belli OlduiOS 13'ün Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

PAYLAŞ