iOS 13 Beta 8 Yayınlandı: Yeni özellikler - Haberler - indir.com

iOS 13 Beta 8 Yayınlandı: Yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 13:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın çok yakın bir zamanda nihai sürümünü piyasaya sürmesi beklenen iOS 13 için 8.geliştirici beta sürümü bugün itibariyle yayınlandı. Güncelleme ile beraber yeniliklerden daha çok hata gidermeleri ve çeşitli iyileştirmeler sağlandı. Final sürümüne az bir zaman kala sistemde açık bırakmak istemeyen Apple, stabil bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir yeni işletim sistemi iOS 13 için yamaları geliştiricilere sunulmaya devam ediliyor. Henüz geçtiğimiz hafta 7.beta sürümünün yayınlanmasından sonra Apple bugün itibariyle 8. Betayı da yayınladı. Güncelleme ile birçok hata gidermesi bulunurken, gelin şimdi detaylara bakalım.

iOS 13 8.Geliştirici Beta Sürümü Detayları

iOS 13 beta 6 yayınlandı: Yeni gelen özellikleriOS 13 beta 6 yayınlandı: Yeni gelen özellikler

Bu yeni güncelleme hata giderilmesi ile beraber 100 MB civarında bir boyut ile geliyor. Apple’ın bu yeni beta güncellemesinin güncelleme notları henüz yazılmazken, güncellemenin daha çok sistemi stabil hale getirmek ve hataları gidermek adına yayınlandığı biliniyor. Güncelleme ile beraber herhangi bir yenilik bulunmazken, hata düzeltmesi ve sistemi stabil hale getirmek için iyileştirmeler bulunuyor. Bu güncelleme ile beraber iOS 13 daha stabil bir hale gelirken, Eylül ayında halka açık bir şekilde paylaşılacak.

Diğer yandan Eylül ayında 2019 model iPhone cihazları ile beraber resmi olarak iOS 13’üde göreceğiz. Resmi olmamakla beraber 10 Eylül tarihinde Apple’ın beklenen yeni lansmanını gerçekleştirmesi bekleniyor. Bakalım yeni iPhone’lar ve yeni iOS 13 sürümü kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.  


iOS 13 Beta 7 Yayınlandı: Yeni özellikleriOS 13 Beta 7 Yayınlandı: Yeni özellikler
Yeni iOS betasıyla birlikte güvenlik yaması kaldırıldıYeni iOS betasıyla birlikte güvenlik yaması kaldırıldı

PAYLAŞ