iOS 13, 2019'un Yarı Yılında Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

iOS 13, 2019'un Yarı Yılında Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 14:20:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Piyasaya girdiği ilk günden veri kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran Apple akıllı cihazlar gün geçtikçe gelişim göstermeye devam ediyor. 2019'un yarı yılında karşımıza çıkması beklenen iOS 13, akıllı cihazlarınızı baştan sona değiştirecek özelliklerle gelmeyi planlıyor. Her yeni atılımı ile meraklı gözleri üzerine çeken Apple bu sefer de iOS kullanıcılarını merak ettirmeyi başarıyor. 

iOS 12 ve iOS 13'le hangi yenilikler gelecek?iOS 12 ve iOS 13'le hangi yenilikler gelecek?

iOS 13 WWDC'de Tanıtılacak

WWDC 2019'da kullanıcılarına tanıtılacak olan iOS 13 şu an için henüz geliştirilme aşamasında. Kendi sistemini yine özgün bir şekilde sunmayı hedefleyen iOS 13 kullanıcılarına yepyeni özellikler sunacak, çok daha verimli olmaya yönelik içerikler sunacaktır. WWDC iOS 13'ü bekleyenlerine sunacak olacak en önemli etkinliklerden biridir. Etkinliğin gerçekleşecek olan tarihi henüz belli olmasa bile yılın ikinci yarısında olacağı bekleniyor.

Bu özellikleri ile iPhone ve iPad'lere bir çok yenilik kazandırmayı hedefleyen iOS 13 sayesinde tabletlerinizi ya da akıllı cihazlarınızı çok daha detaylı bir şekilde kullanabilirsiniz. Belirlenen değişikliklerden biri gece modu sisteminin akıllı cihazlara gelecek olmasıdır. Bu sayede akıllı cihazınız gece gözlerinize zarar vermeden işlem yapmanıza imkan tanıyacak ve aynı zamanda güç tasarrufu ile de pilinizin çok daha geç bitmesine imkan tanıyacaktır. Bu özellik akıllı cihazlarınızda bulunsa da isteğe bağlı olarak kullanılacaktır. 

Çok fazla detayların bilinmemesi daha da merak uyandırsa da cihazların üst düzey performans sergileyeceği aşikardır. Carplay uygulamasının nasıl olacağı merak konusu. Carplay uygulamasında tatmin edici bir çok değişiklik söz konusu olacak. Yeni gelen iOS 13 sayesinde iPad için de eşsiz özellikler sunulacaktır. Özellikle ekran değişiklikleri konusunda verimli özelleştirmeler yapabilirsiniz. Çoklu görev özelliklerinin yanı sıra çok daha fazla yenilik getirmeyi başaracak olan iOS 13 sayesinde bir çok değişiklik olacağı bekleniyor. 

Var olan bilgilerin her biri şu an için oldukça kısıtlı olup bekleyenleri meraklandırmayı başarıyor. Yeni gelen güncellemeyi değerlendirerek akıllı cihazlarınızı her zamankinden çok daha verimli bir hale getirebilirsiniz. WWDC etkinliğinin yapılacağı gün yaklaştıkça iOS 13 hakkındaki verilerin her biri de gün yüzüne çıkmayı başarıyor. Her geçen gün gelişim gösteren içerikleri kolaylıkla değerlendirebilirsiniz. 


iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacakiOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak
iOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellikiOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellik
iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek?iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek?

PAYLAŞ