iOS 12'yi telefonunuza nasıl yüklersiniz? - Haberler - indir.com

iOS 12'yi telefonunuza nasıl yüklersiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-06 13:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

WWDC 2018 etkinliğinde iOS 12 sürümünün tanıtımını yapan Apple, iOS 12'nin Beta sürümünü yayınladı. Diğer sürümlerde olduğu gibi bu sürümde de uzun bir test sürecine imza atılacak. Bu sürecin uzun tutulmasının nedenlerinden bir tanesi ise iOS 12 Beta sürümleri ile geliştiricilerin yeni iOS'a adapte olması sağlanacak. Bir diğer neden ise olası karşılaşılacak hataları iyi tespit edip test sürecinde bu hataları gidermek. iOS 12'de geriye dönük uyumluluk konusunda herhangi bir şekilde taviz verilmedi. iOS 11 sürümünün çalıştığı her iPhone ve iPad modeli için iOS 12 sürümü gelecek. Ancak akıllı telefonlar için 5S ve sonrası için geleceğinin altını çizelim. Kullanıcıların birçok beklentisine ne derece cevap vereceğini herkes merak ediyor. Ancak bu beklentilerin en başında performans artışı geliyor diyebilirim.

iOS 12 Beta 1 geliştiricilerin kullanımına sunuldu!

WWDC 2018 etkinlik kapsamında konuşma yapan Apple, iOS 12 sürümünün %50'ye varan performans artışı sunacağını vurguladı. Bu sebepten ötürü iPhone X gibi piyasaya yeni girmiş cihazların yanı sıra, eski iPhone modellerinin de iOS 12 sürümünden ve performans artışından kendine düşen nasibini alması bekleniyor. iOS 12 Beta 1 sürümünü telefonunuzda görmek istiyorsanız her şeyden önce cihazınızın UDID kaydı önceden yapılmış olması gerekiyor. Buda demek oluyor ki bir geliştirici hesabına sahip olmanız gerekiyor diyebilirim. Fakat yükleme yapmak için illaki geliştirici olmanız gerekmiyor.

iOS 12 Beta nasıl yükleniyor?

iPhone ya da iPad'iniz ile https://beta.thuthuatios.com/en/ adresine giderek gerekli adımları uyguladıktan sonra iOS 12 geliştirici profilini cihazınıza yükleyebilirsiniz. Az öncede dediğim gibi bunu yapabilmek için sadece geliştirici hesabınızın olmasına gerek yok. Geliştiriciler için yayınlanan Beta sürümlerinde, son kullanıcı olarak ciddi hatalar ile karşı karşıya kalabileceğinizi unutmamanız gerektiğinin altını çizelim.





PAYLAŞ