iOS 12'nin yeni emojileri açıklandı - Haberler - indir.com

iOS 12'nin yeni emojileri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-18 11:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple cihazlar için yayınlanacak olan iOS işletim sisteminin yeni sürümü iOS 12'nin gelmesi heyecanla bekleniyor. Bugüne kadar yeni sürüme dair pek çok haber gündeme geldi. Yeni sürüm iOS 12'nin, geleceği cihazlara ne gibi yenilikler getireceği konusunda kullanıcılar büyük oranda bilgi sahibi oldu. Yeniliklerin yanı sıra birçok hata düzeltmesi de yapılacak ve sevilmeyen bazı özelliklere veda edilecek. Geleceği bilinen yeniliklerden birisi de yeni emojilerdi fakat hangi emojilerin ekleneceğine dair henüz bilgi verilmemişti. Dünya Emoji Günü'nü kutlayan Apple, iOS 12 sürümü ile Apple cihazlarına gelecek olan yeni emojileri de açıkladı.

iOS 12'nin yeni emojiler arasında nazar boncuğu da var

Bilindiği üzere iOS 12 sürümü ile birlikte birçok yeni emojide Apple cihazlarındaki yerini alacak. iPhone, iPad ve diğer tüm Apple cihazlarında yayınlanacak olan iOS 12, beraberinde toplamda 70 tane yeni emoji getirecek. Apple, 17 Temmuz'da Dünya Emoji Günü'nü kutladı ve bugüne özel 70 emojisini de merak edenlerle paylaştı. iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ve Apple Watch cihazlarında yayınlanacak olan 70 civarı emoji arasında nazar boncuğu da yer alıyor. Unicode 11.0'a uyum sağlayacak olan mango, kanguru, yengeç, tavus kuşu emojileri de gelecek.

Bu emojilerin haricinde geleceği paylaşılan emojiler, sonsuz işareti, marul, soğuktan donmuş surat, partici surat, kaşları çatık endişeli surat, beyaz saçlı, kızıl saçlı, kıvırcık saçlı ve saçsız surat şeklinde. Yeni emojilerin henüz iOS 12 mi yoksa 12.1 ile mi geleceği bilinmiyor. Fakat 2018 yılı bitmeden, bu emojiler cihazlara eklenmiş olacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ