iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik - Haberler - indir.com

iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 13:47:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

iOS 12 güncellemesi son zamanlarda teknoloji dünyasının en çok odaklandığı konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. iOS 12 güncellemesi ile birlikte, iPhone'lar yepyeni özelliklere sahip olacak. Bu özelliklerden birçoğu da merak eden kullanıcılarla paylaşılıyor. iOS 12'nin geliştirilme sürecinde son demler yaşanıyor. Güncelleme yayınlandıktan sonra gelecek özellikler arasında, kullanıcıların en çok seveceği 5 özelliğe bakarsak, listeye şu özellikleri ekleyebiliriz;

1-Bildirimlerdeki fazlalık kalkacak

Bugüne dek iPhone'larda bir kişiden art arda birden çok mesaj geldiğinde, bu mesajların bildirimleri tek tek alt alta sıralanacak şekilde görünüyordu. Bu durum iOs 12 ile birlikte kalkacak ve bunun yerine aynı kişiden gelen bildirimler, tek bir kutucuk içerisinde gösterilecek.

2-Batarya konusunda daha fazla bilgi verilecek

Daha önce Apple'ın kullanıcılarından gizli olarak batarya konusunda iş çevirdiği haberi, kullanıcılarının ciddi tepkisine yol açmıştı. Bu durumdan başı ağrıyan Apple, bu anlamda daha şeffaf olacak ve batarya uygulaması sizlere çok daha fazla bilgi sunacak

3-Apple Maps zorunluluğu gidiyor

Haritadan faydalanarak seyahat eden iPhone kullanıcısı sürücülerin, daha önce Apple Maps'e dair şikayetleri gündeme gelmişti. Apple, iOS 12 ile birlikte kullanıcılarının Google Maps'i dahi kullanmasına izin vererek bu soruna çözüm getirecek.

4-iOS'a özel 'AR' Deneyimi

Apple'ın sanal gerçeklik teknolojisine önem verdiği biliniyor ve ilerleyen yıllarda da bununla ilgili farklı çalışmalar yapacağı tahmin ediliyor. Buna iOS 12 ile başlayan Apple, kullanıcılarına kendi işletim sistemine özel bir AR deneyimi sunacak.

5-Fotoğraflar daha derli toplu olacak

Son olarak Apple çok fazla fotoğraf çeken kullanıcılarını da düşünmüş. iOS 12 ile yeni bir fotoğraf uygulaması gelecek ve bu uygulama sayesinde çektiğiniz fotoğrafları sizin için kategorileyerek, galerinizde oluşacak karmaşıklıktan sizi kurtaracak.





PAYLAŞ